Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. אני בחיפושים אחרי רכב כבר הרבה זמן. קרו לי כבר מקרים שדיברתי עם המוכר בטלפון וקבעתי איתו למחורת לראות את הרכב וכשאני יוצר איתו קשר למחורת, אז הרכב כבר נימכר. ככה פיספסתי רכבים במצב טוב, ללא הרבה ידיים ובמחיר מתאים. הרכב שאני מחפש הוא די נדיר (אסטרה GSI) וקשה לימצא רכב שמור עם מחיר הגיוני. לכן אני רוצה דוגמא להסכם שבו אני משלם סכום מסויים (נגיד 500 ש"ח) כמיקדמה והמוכר מתחייב למכור לי את הרכב.

2. אני צריך גם הסכם נוסף והוא התחייבות לשילדה נקייה (ללא שאסי). כלומר הסכם בו המוכר מתחייב להחזיר לי את עלות הבדיקה במכון אם ימצאו שלרכב יש פגיעה בשאסי.

אני לא מצטיין בניסוח חוזים, אין לי ידע רב בחוקים ואני ממש לא עורך דין. :-) אם מפחד שאם אני אנסח לבד את החוזה, אז יהיו שם הרבה פירצות.

תודה לעוזרים :-P

דימה

פורסם
1. אני בחיפושים אחרי רכב כבר הרבה זמן. קרו לי כבר מקרים שדיברתי עם המוכר בטלפון וקבעתי איתו למחורת לראות את הרכב וכשאני יוצר איתו קשר למחורת, אז הרכב כבר נימכר. ככה פיספסתי רכבים במצב טוב, ללא הרבה ידיים ובמחיר מתאים. הרכב שאני מחפש הוא די נדיר (אסטרה GSI) וקשה לימצא רכב שמור עם מחיר הגיוני. לכן אני רוצה דוגמא להסכם שבו אני משלם סכום מסויים (נגיד 500 ש"ח) כמיקדמה והמוכר מתחייב למכור לי את הרכב.

קח בחשבון שאם אתה משלם מקדמה על סך 500 ש"ח לרכב לפני בדיקה מקצועית, אתה מסתכן בכך שאם אחרי הבדיקה אתה מחליט שלא לקנות את הרכב, אתה מפסיד את המקדמה ששלמת למוכר כדי שישמור עבורך את הרכב.

לא נראה לי משתלם.

בכל מקרה קרא את השרשור הדביק שבראש הפורום הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=10819

יש שם גם זכרון דברים.

לכבוד

חברי הפורום.

בכבוד רב

אילן פ.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

שאלה ל-fixxer,

נאמר ואני בעלים של רכב אותו אתה מעוניין לקנות, נאמר גם שמחירו 10,000 ש"ח.

אתה רוצה לשלם לי מקדמה של 500 ש"ח (5%) ממחיר הרכב ושאני אשמור לך את הזכות לרכוש אותו או להחליט שאינך מעוניין בו.

משתמע מכך שבזמן שאני ממתין להחלטתך איני יכול למכור את הרכב גם אם אדם מסויים מניח על השולחן 10,000 מרשרשים בעבור הרכב. הרי אני ממתין להחלטתך.

אז מה יצא לנו? במידה והחלטתך שאינך מעוניין.

ביזבזת לי זמן יקר וגם הפסדתי 10,000 ש"ח.

והשאלה היא: למה לי?

תראה לי את האדם שיחתום איתך על "חוזה" חד צדדי שכזה.

עצתי לך: בפעם הבאה, fixxer, תהיה זריז יותר.

בהצלחה בפעם הבאה...

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

סולי: אם לא הייתי לחוץ על למכור את הרכב במהירות האפשרית אז ברור שהייתי מסכים לחוזה כזה כי א-יש לי קונה. ב-אם הוא יתחרט אז לא קרה שום דבר אני מפרסם שוב. ג-גם אם לא יהיה אף אחד שיתן שוב 10000 על השולחן אני מרוויח את ההפרש מסכום המקדמה, שבד"כ נהוג שהיא 10% מקסימום.

fixxxer:

צור איתי קשר בהודעה פרטית, השאר כתובת מייל ואני אשלח לך טפסים שהכנתי כשקניתי את הרכב שלי. טופס התחייבות על שלדה וחוזה מכירה שכולל בתוכו גם תשלום מקדמה.

אגב, המלצה אישית שלי מניסיון רע בחיפושים אחרי רכב: תחפש התחייבות על שלדה,מנוע,וגיר. זה יחסוך לך המון כסף על בדיקות שבהן תגלה שהאוטו אמנם ללא שסי אבל המנוע גמור.

דן.

• תוכן חדש...