Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

@Be roo

תני לו לענות לשאלה שלי, בינתיים את מבזבזת אנרגיה לשווא, את נוסעת פול גז בניוטרל.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

שוב אתה הופך את הדיון ללא נעים, וגם לא מצליח להבין מה שהוא מנסה לומר, שמה קובע זו נקודת הפגיעה, מי נכנס עם החזית במי (טעות שרבים נוטים לעשות בניתוח תאונה, כשאין לה כל חשיבות היות והיא מושפעת ממרחקים ומהירויות יחסיים ולא ממי לא ציית לחוק.)

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

אני מבין את מה שהוא טוען, הוא לא מבין את מה שהוא טוען.

ומכיוון שכך הוא גם לא מבין את מה שאת מסבירה לו.

ולכן שאלתי שאלה בסיסית לחלוטין, אם יענה עליה יהיה אפשר להסביר לו את הנקודה הבסיסית שממנה הוא טועה.

אם לא יענה אתם תמשיכו בדיון שבו את מנסה להסביר לו למה תקנות התעבורה רלוונטיות, והוא יטען טענות לא רלוונטיות למה הן לא.

אבל by all means, carry on, ניסיתי לחסוך לך את הסירקולציה המיותרת הזו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...