Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים , יש לי סקודה אוקטביה 2010 עם מנוע 1.8tsi.

האם יצא לכם , או שאתם מכירים מישהו שיצא לו להחליף את התיבת DSG לתיבה ידנית בארץ?

מחיר , בעיות צפויות וכו? 

פורסם

גם אם היה אפשרי,לא בטוח שזה כלכלי ואחרי השקעה בגיר הבעייתי,אתה נשאר עם מנוע לא פחות בעייתי (שאם טופל במהלך חייו אז מילא ואם לא,לא הייתי משקיע בכלל ומחפש רכב אחר).

יש מכוני גירים,שיודעים לטפל בגיר הזה במחירים שפויים בהרבה מהחברה ואם יש בו בעיה ,כדאי לגשת אליהם לפני שמתחילים בפרויקטים יומרניים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 2 שעות, colauti 9 כתב:

גם אם היה אפשרי,לא בטוח שזה כלכלי ואחרי השקעה בגיר הבעייתי,אתה נשאר עם מנוע לא פחות בעייתי (שאם טופל במהלך חייו אז מילא ואם לא,לא הייתי משקיע בכלל ומחפש רכב אחר).

יש מכוני גירים,שיודעים לטפל בגיר הזה במחירים שפויים בהרבה מהחברה ואם יש בו בעיה ,כדאי לגשת אליהם לפני שמתחילים בפרויקטים יומרניים.

אוקיי, אז אחרי שזרקת את החוות דעת הלא מקצועית שלך, אפשר עכשיו להבין מה הקשר בין השאלה שלי לתשובה שלך ?

ולמה אתה חושב שאני נגד פרוייקטים יומרניים ? אולי אני מפוצץ בארגזים של כסף ודווקא בא לי שזה ייצא לא כלכלי...

עד מתי יצוצו האנשים עם החוות דעת הלא קשורות.

חברים, בבקשה תענו רק בקשר לשאלה, בלי לתת את החוות דעת או לזרוק הערות .

נ.ב. הרכב במצב מושלם , והחלפת גיר תתבצע רק כי לא הצלחתי למצוא אחת ידנית למכירה ונאלצתי לקנות DSG ולא שאני לא מרוצה מהגיר, שאגב אם מטפלים בו כמו שצריך אז הוא נצחי .

• תוכן חדש...