Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 שעות, Roycohen1979 כתב:

לך למקס טיונינג, אולי לדני יש נתונים לגבי הרכב שלך ולא תצטרך לעלות שוב על הדיינו. בכל מקרה בגלל שהוא זה שעשה את התוכנה קסטום (תמיד עדיף)אני ממליץ לך להעזר בו לגבי שאר הדברים ולקבל הסבר מדוייק לגבי מה שהוא עשה ברכב.

איזה רכב קנית אם אפשר לשאול ?

גוליטה תילתן ידני.

לעלות נתונים ישנים של הרכב זה מה שניקרא אצלו לקוח חוזר (הרכב היה אצלו אבל אני נחשב לקוח חדש) אז זה עולה 500 שח לקבל שירות על תוכנה קיימת, ולעשות דיינו זה גם 500 שח אז אותו הדבר. ודווקא מוזר שהוא אמר לי שאין לו נתונים של הדיינו שיענו לא העלו אצלו את הרכב לדיינו אלה רק שמו את התוכנה.

כה בסופו של דבר אני אלך אליו אבל בינתיים מנסה ללמוד ולהבין תעסק כמה שיותר.

פורסם (נערך)

יש בעיה להריץ ג'ולייטות בנאבה בגלל שאי אפשר לנטרל לגמרי את הבקרות אחיזה, כנראה שהוא עשה לך הרצה חלקית וחלק בכביש.

אני עשיתי אצל דני קסטום לתלתן שלי וככה היה

עריכה אחרונה על ידי alfaist
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 9.4.2020 בשעה 07:09, Roycohen1979 כתב:

מוזר, לא נראה שדני היה עושה תוכנה קסטום בלי להעלות על הדיינו.

אולי זאת הדרך שלו להגיד לך שהתוכנה לא באמת נעשתה אצלו ?

🤷‍♂️ לא קסטום ההפך יש לי תוכנת מדף. כל האשכול זה לגבי האם לעבור לקסטום.

לפני 20 שעות, alfaist כתב:

יש בעיה להריץ ג'ולייטות בנאבה בגלל שאי אפשר לנטרל לגמרי את הבקרות אחיזה, כנראה שהוא עשה לך הרצה חלקית וחלק בכביש.

אני עשיתי אצל דני קסטום לתלתן שלי וככה היה

איזה דיינו יש לו שמעמידים את הגלגלים על בוכנות כאלה או מכשיר כזה שמתחבר ישירות לציר של הגלגל ?

ומה זה אומר בפועל שאי אפשר לנטרל את הבקרות, איך זה משפיע על הדיינו ?

פורסם
לפני 3 שעות, Tal Brodkin כתב:

🤷‍♂️ לא קסטום ההפך יש לי תוכנת מדף. כל האשכול זה לגבי האם לעבור לקסטום.

איזה דיינו יש לו שמעמידים את הגלגלים על בוכנות כאלה או מכשיר כזה שמתחבר ישירות לציר של הגלגל ?

ומה זה אומר בפועל שאי אפשר לנטרל את הבקרות, איך זה משפיע על הדיינו ?

האמצעי מדידה שלו מתחבר ישירות לציר של הגלגל, זה נקרא "נאבה", וזה שאי אפשר לבטל לגמרי את הבקרות מונע לפעמים את ההעברת ההילוכים,

למרות שעכשיו אני רואה שרשמת שהתלתן שלך ידני אז אני לא בטוח מה המצב אצלך..

פורסם
לפני 7 שעות, alfaist כתב:

האמצעי מדידה שלו מתחבר ישירות לציר של הגלגל, זה נקרא "נאבה", וזה שאי אפשר לבטל לגמרי את הבקרות מונע לפעמים את ההעברת ההילוכים,

למרות שעכשיו אני רואה שרשמת שהתלתן שלך ידני אז אני לא בטוח מה המצב אצלך..

למה מה עם ידני זה יותר בעייתי ?

פורסם
לפני 2 שעות, Tal Brodkin כתב:

למה מה עם ידני זה יותר בעייתי ?

להפך.. אני חושב שהTCT הוא מה שמונע את ההעברה של ההילוכים אז בידני לא צריכה להיות הבעיה הזאת בכלל

• תוכן חדש...