Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 2008 שנת 2015 שאלות מולטימדיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

שאלה 1

חיברתי את הטלפון שלי למערכת המולטימדיה והכל עובד חוץ מניגון דרך bluetooth.

ברגע שאני משנה את source לניגון דרך bluetooth ומנסה לנגן דרך youtube בטלפון

אז המסך מולטימדיה מציג את שם השיר אבל הטלפון מבקש pin code. לא משנה איזה קוד שמים זה לא מתחבר

וזה לא נותן לנגן.

אם אני לוחץ על מסך המולטימידה שיר הבא זה באמת מעביר שיר אך לא מנגן אותו.

מה צריך לעשות כדי שזה ינגן?

שאלה 2

האם ניתן לשתף את האינטרנט בטלפון למערכת המולטימידה כך שגם המערכת תהיה מחוברת? או האם ניתן לעשות שיתוף של אפליקציה

למערכת המולטימדיה?

המטרה היא להציג וויז או מערכת ניווט אחרת.

תודה

פורסם

חיברת אלחוטית אני מנחש.

אתה יכול רגע לנסות עם טלפון נוסף ? לדעתי יש בעיה בהגדרות פרופיל של הבלוטות .

התשובה הקצרה לגבי השיקוף היא :לא ניתן.

התשובה הארוכה דורשת קניית חלקים בשוק האפור להשתלה ברכב.

פורסם (נערך)

אני אנסה עם טלפון אחר.

אין אפשרות בדרך אחרת לשתף את האינטרנט מהטלפון כמו hot spot כך שלמולטימדיה גם יהיה אינטרנט? ואם כבר אתה בקטע,

איפה אפשר להתקין מצלמת רוורס, דרך במקום מורשה וטוב שלא ידפוק את כל המערכת.

תודה

עריכה אחרונה על ידי peroxide
פורסם

מצלמת דרך ומצלמת רוורס ניתן לקנות וגם להתקין אצל כל חשמלאי טוב. לא צריך לזה מוסך. חפש מישהו מומלץ באיזורך. מישהו עם ניסיון ותודעת שירות

פורסם

אם 2008 מגיעה עם מולטימדיה מקורית ולא מוחלפת בארץ לאיזה צ'יקמוק, אז היא תומכת ב Mirrorlink מה שאמור מאפשר לך לשקף את הסמארטפון שלך, עקרונית.

צריך טלפון שתומך ב MirrorLink (למשל רוב הטלפונים של סמסונג) ואז מקבלים את האפליקציות שמפורטות באתרים של Mirrorlink.

יש אפליקציות בתשלום שמאפשרות לך לשקף עוד אפליקציות, כמו וויז או גוגל מפות (שעדיפה לטעמי).

אני משקף ב 108 את וויז, מפות ועוד כמה דברים.

כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם

תודה, יש לך מישהו מומלץ בפתח תקווה או הרצליה פיתוח?

מצלמת דרך ומצלמת רוורס ניתן לקנות וגם להתקין אצל כל חשמלאי טוב. לא צריך לזה מוסך. חפש מישהו מומלץ באיזורך. מישהו עם ניסיון ותודעת שירות
פורסם

"אור עד קור" בגלגלי הפלדה באיזור התעשייה בהרצליה.

עזרא שמו, אני מתקין אצלם הכל, רמקולים,מערכות, מצלמות, מסכי אנדרוייד ועוד.

גם חשמלאי רכב וגם מיזוג אויר. לא הכי זול בעולם אבל ניתן להתמקח בסוף... תגיד לו שמיקי

שלח אותך ותקח בחשבון שהוא ניסה לדחוף לך עוד כמה דברים על הדרך, תגיע החלטי.

פורסם

תודה, יש לך מושג לגבי עלות של מצלמת רוורס? כמה בערך להתעקש איתו?

"אור עד קור" בגלגלי הפלדה באיזור התעשייה בהרצליה.

עזרא שמו, אני מתקין אצלם הכל, רמקולים,מערכות, מצלמות, מסכי אנדרוייד ועוד.

גם חשמלאי רכב וגם מיזוג אויר. לא הכי זול בעולם אבל ניתן להתמקח בסוף... תגיד לו שמיקי

שלח אותך ותקח בחשבון שהוא ניסה לדחוף לך עוד כמה דברים על הדרך, תגיע החלטי.

פורסם (נערך)
תודה, יש לך מושג לגבי עלות של מצלמת רוורס? כמה בערך להתעקש איתו?

למיטב ידיעתי בנושא כי גם בעבר חשבתי על התקנת מצלמת רוורס(אצלי זה 208 2015) העלות היא מאוד גבוהה איזור ה3000 שח- הסיבה לזה היא שבמערכת המקורית אין כניסת וידיאו אז צריך מאין תוסף שמתחבר למערכת שדרכו אפשר לחבר את המצלמת רוורס, אם אני לא טועה גם בחלק מהם זה גם נותן אפשרות לאנדרואיד על הhead unit המקורי.

האופציה הנוספת היא למצא head unit אחר ולהחליף- גם לא זול אבל אז אתה יכול לקבל מסך גדול יותר שמגיע עם אנדרואיד בילד אין וגם תמיכה בוידיאו.

מה עדיף זה בחירה שלך אבל זול זה לא יוצא...

הקופסה שצריך להוסיף למערכת המקורית

head unit תואם

לגבי המירור לינק- אני דיי בטוח שבשנה הזאת זה לא עובד, יכול להיות שב16-17 כן כבר יש תמיכה כי שינו שם את המערכת הפעלה(לגירסה שונה)

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

אולי אני תמים, אבל במחירים שמדוברים כאן ( 3000 + ), לא שווה לגשת ליבואן ולשדרג מולטימדיה לדגם מקורי של 2016 ?

כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם

אני בספק אם היבואן יחליף לך מערכת מ SMEG+ ל NAC . זה לא משהו שהיצרן התכוון שיעשו. לכל היותר הוא יתקין לך את הקושחה האחרונה שמתאימה לשנתון שלך. אבל תתקשר לנסות. מעניין מה יגידו.

• תוכן חדש...