Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום

כבר תקופה יש לי בקצה הצינור המחובר לרדיאטור(מלמעלה) ירקת, או קורוזיה, ואני שם לב שהרכב טיפה מאבד מים, הייתי בטיפול אתמול

והמוסכניק אמר לא לגעת בזה כי אחרי זה יהיה יותר גרוע,

ועוד כחודש אני צריך לרדת לאילת, ועוד עם מזגן אני מפחד מאיבוד מים רציני או הגרוע מכל פיצוץ צינור בכביש הערבה כשיש לי תינוקת בת 8 חודשים מאחורה,

השאלה מה הסיכוי שיתפוצץ בדרך? להשאיר ככה?

מיצובישי לנסר 2010 מנוע 1.8 עשה 152k

פורסם

ללכת למוסך אחר שיוכל לפתור את הבעיה.

קיים סיכוי סביר שהרדיאטור סיים את חיו וצריך להיות מוחלף ביחד עם צינורות כניסה ויציאה.

רכב בן 9,הגיוני שצריך להחליף רדיאטור.

הייתי מבצע את הבדיקה לפני הנסיעה הארוכה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
ללכת למוסך אחר שיוכל לפתור את הבעיה.

קיים סיכוי סביר שהרדיאטור סיים את חיו וצריך להיות מוחלף ביחד עם צינורות כניסה ויציאה.

רכב בן 9,הגיוני שצריך להחליף רדיאטור.

הייתי מבצע את הבדיקה לפני הנסיעה הארוכה.

במקרה הקל זה רק בנד שצריך להחליף(הוא לא מהדק טוב את הצינור לרדיאטור) במקרה הגרוע התחלה של סדק ומשם לשבר ברדיאטור.

20190318_155331.jpg

פורסם

אתה מפצל שירשורים וזה מבלבל. לא רואה פה שום בעיה של בנד כי זה הבנד המקורי וכך צריך להיות. לא רואה פה בעיה של נזק מצד הרדיאטור. נטו בעיה של צינור שמתיישן ופשוט מתחיל להיפתח בשכבה הפנימית שלו ולהתרחב ומשם לזליגה של נוזל קירור הדרך קצרה. תחליף צינור ועל הדרך מוסכניק כי הפעם הבאה שתהיה אצלו זה עלול להיות בגלל בעיה של ראש מנוע ואז הוא יגיד עזוב למה לגעת בזה..בוא נחכה לבעיה בכל המנוע...הבנת את ההשתלשלות....

פורסם
אתה מפצל שירשורים וזה מבלבל. לא רואה פה שום בעיה של בנד כי זה הבנד המקורי וכך צריך להיות. לא רואה פה בעיה של נזק מצד הרדיאטור. נטו בעיה של צינור שמתיישן ופשוט מתחיל להיפתח בשכבה הפנימית שלו ולהתרחב ומשם לזליגה של נוזל קירור הדרך קצרה. תחליף צינור ועל הדרך מוסכניק כי הפעם הבאה שתהיה אצלו זה עלול להיות בגלל בעיה של ראש מנוע ואז הוא יגיד עזוב למה לגעת בזה..בוא נחכה לבעיה בכל המנוע...הבנת את ההשתלשלות....

תודה שאתה מרגיע, ופתחתי אשכול בפורום אחר על נושא אחר והעבירו לפה

• תוכן חדש...