Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

ברשותי סובארו אימפרזה 1999

יש לי בריחת גז עדינה מהמזגן ואני מחפש נוזל שמחדירים למערכת הגז ואוטם את בריחת הגז.

הבנתי שישנם כמה חומרים כאלו בשוק.

שאלתי איפה אפשר להשיג נוזל כזה ואיזה מהם יכול להתאים לשנתון שלי.

תודה רבה לכל המשיבים.

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם

החומר נקרא זרחן, והוא מוכנס ביחד עם הגז למערכת,

אחרי כמה ימים שהמערכת עובדת, יש לחזור ובעל מקצוע בודק את המערכת ויזואלית, (ע"י אור ומשקפים) בריחת גז תזוהה ע"י צבע בולט במקום שבו יש בריחת גז,

אל תחפש פתרונות קסם כי הם לא קיימים,

קח בחשבון שהתעסקות עם מערכת מיזוג יכולה לעלות המון כסף, ברגע שמתחילים להחליף חלקים.

אם יש לך קצת זמן פנוי אתה יכול לקחת שפריצר עם מי סבון ולהשפריץ על חיבורים במערכת, ובמיוחד בוינטילים של הצנרת גז, ולראות אם יש בועות, זה יכול לתת לך לפחות אינדיקציה ולעזור לאתר את הדליפה

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
תוותר על פתרונות הקסם ובצע תיקון מקצועי.
כשיש דלפה זעירה, נניח 200-300 קרם קרר בשנה, דליפה ששום זרחון וכמובן גם לא בועות לא יכולות לגלות, האם החומרים האלו לא יכולים לעזור?

פורסם

אני התמודדתי עם דליפה ביחידה הפנימית כשהיתה ברשותי ה-308 והנוזל הזה עזר לי בפתרון הבעיה.

כמו שאתם יודעים תיקון לא זול..

אני לא יודע אם הוא עמד במבחן הזמן כי הרכב נמכר אבל חודשיים הוא כן החזיק לי.

פורסם
200-300 גרם לשנה זה המון כמעט חצי מהכמות של הגז במערכת. לדעתי החומר לא יפתור את הבעיה.
מצד שני דליפה כזאת קשה מאוד לזהות (אם בכלל אפשרי).

לא חסר מכוניות שצריכות מילוי גז כל שנה בגלל דליפות קטנות כאלה.

איזה פתרון יש? בדיקת וואקום תקין, בדיקה עם זרחן תקין, בדיקה עם מכשיר לאיתור דליפות תקין.

אחרי שנה המזגן מתחיל לקרר חלש ובשקילת קרר רואים שחסר 200 גרם.

• תוכן חדש...