Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם המתח היה פחות מ-11.6 וולט לא היית מצליח להניע את הרכב.

האם מנורת תקלה בלוח השעונים עם סימן מצבר דולקת בזמן שהמנוע עובד ?

המתח שמדד בזמן פעולת המנוע מראה שהאלטרנטור בכלל לא מטעין את המצבר.

איזה כייף לי :)

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום נסעתי לאשדוד וחזרתי משהו כמו 15 דקות נסיעה

וחזרתי עוד 15 דקות נסיעה בין הנסיעות הייתה הפסקה של שעה וחצי

אני יסע בעיר שלי לבדוק ברב מודד של חשמלאי כמה זרם מופיע שכבוי וכמה בזמן שדלוק ואני יעדכן אתכם!

פורסם (נערך)
היום נסעתי לאשדוד וחזרתי משהו כמו 15 דקות נסיעה

וחזרתי עוד 15 דקות נסיעה בין הנסיעות הייתה הפסקה של שעה וחצי

אני יסע בעיר שלי לבדוק ברב מודד של חשמלאי כמה זרם (מתח ולא זרם) מופיע שכבוי וכמה בזמן שדלוק ואני יעדכן אתכם!

לדעתי הבדיקות שביצעת לא תואמות את המציאות. במידה והייתה קיימת בעיה באלטרנטור מנורת אזהרה הייתה נדלקת בלוח השעונים וכמובן לא היית יכול לבצע נסיעה של 30 דקות עם מצבר יחסית לא חדש וטעון ב-100 אחוז.

הרכב לא מסוגל לנסוע זמן רב רק על המצבר.

חפש חשמלאי שיש ברשותו ציוד יותר מתקדם לבדיקת מצברים ומערכת הטעינה. חשמלאים או אנשי דיאגנוסטיקה במוסכים אשר מתמחים ברכבי יונדאי ובעיקר מוסך מורשה מחזיקים בודק מצברים ומערכת טעינה אלקטרוני אשר עשוי לשפוך אור על הבעיה ברכבך.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

אולי הכי פשוט זה לקנות מצבר חדש וזהו...

30 שנה אני מחזיק ומתחזק רכבים, תוסיף עוד 15 שנה שראיתי את אבא שלי עם רכבים.

מעולם לא התעסקנו עם טעינת מצברים על הרכב.

פורסם

א. במידה והבנת אותי ככועס. אני מתנצל. אין זאת כוונתי

לרוב בעיות מצברים שמתים מהר. זה כתוצאה של חוסר הטענה.

ב. מצב של אלטרנטור לא תקין הרכב יעשה המון בעיות. מנורות ישרפו. חיישנים יזייפו. ועוד מלא בעיות.

ג. תעדכן אותנו לגבי ממצאי המצבר / אלטרנטור שלך.

ד. תשפוך מים חמים על הקוטבי המצבר שלך לנקות אותם. (אחד . אחד. ) אולי ישפר את המצב שלך

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...