Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עשית טרייד אין ולא מכרת בשוק הפרטי , אז הורדה של 4 אלף בטרייד לא נשמעת נוראית בכלל.

טרייד אין בדרך כלל שוחטים כי הם צריכים להשאיר לעצמם מקום לרווח אחר כך ואתה לא צריך להתעסק עם קונים פוטנציאלים בתמורה.

כן אני מסכים איתך, אבל הכי מצחיק שאוטודיל מוכרים מכוניות כמו שלי סביב ה 115 אלף ש"ח, אני מתאר לעצמי שהם לא מקבלים את הסכום הזה אבל מעל 100 לדעתי הם כן.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל - תודה על הסיכום - עשית את זה בצורה מתומצתת והעברת את מה שבאמת חשוב.

מדהים לדעת איזה רכבים אפשר לקנות היום בעצם במעט מאוד כסף ביחס לתמורה שמקבלים - הנתונים שציינת כאן כבר בפתיחת השרשור הם בלתי נתפסים ועוד עכשיו עם אוקטביה RS שהולכת לעבור שיפורים (באמת שאני מנסה להבין בשביל מה מצד אחד - אבל ברור לי שאני לא פריק של כוח ברמות שמדובר עליהן כאן) אבל אולי גם תהנה ממנה קצת כשהיא סטוק רגע לפני שאתה לוקח אותה למקומות שהאיזון בהן הוא לא זה שהיצרן הכתיב.

אפשר קצת תמונות? של הלאון? וגם של הכלה הנכנסת?

תענוג!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
קודם כל - תודה על הסיכום - עשית את זה בצורה מתומצתת והעברת את מה שבאמת חשוב.

מדהים לדעת איזה רכבים אפשר לקנות היום בעצם במעט מאוד כסף ביחס לתמורה שמקבלים - הנתונים שציינת כאן כבר בפתיחת השרשור הם בלתי נתפסים ועוד עכשיו עם אוקטביה RS שהולכת לעבור שיפורים (באמת שאני מנסה להבין בשביל מה מצד אחד - אבל ברור לי שאני לא פריק של כוח ברמות שמדובר עליהן כאן) אבל אולי גם תהנה ממנה קצת כשהיא סטוק רגע לפני שאתה לוקח אותה למקומות שהאיזון בהן הוא לא זה שהיצרן הכתיב.

אפשר קצת תמונות? של הלאון? וגם של הכלה הנכנסת?

תענוג!

האמת שאני בכלל לא חושב לשפר אותה בכוח, כן אסע עליה בתור סטוק תקופה בגלל הפן הכלכלי ( לא זול לשפר). אבל לדעתי כאשר אשפר בעתיד, אתחיל מבלימה ואחיזה ( ברקסים + צמיגים טובים), ובעתיד אוליי תוכנה.

בשמחה אעלה תמונות של הRS כשאקבל.

פורסם

איכסה של אוטודיל. הורידו לך 15 אלף ועוד לפני משוקלל (משחק לטובתך?). בשוק הפרטי היית מרוויח עליו עוד 5 אלף לפחות וזה שווה את זה.

בכל אופן, תתחדש ותהנה.

פורסם

תתחדש,אכן מחיר מצוין אבל מה לעשות - ככה זה טרייד אין

לגבי "רווח" בשוק הפרטי,אל תהיה בטוח,יש אנשים שמוכרים תוך יומיים ויש שנתקעים חודשים ארוכים (כאמור,השוק מוצף)

מצטרף לבקשת התמונות של ה VRS לכשתתקבל :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
תתחדש,אכן מחיר מצוין אבל מה לעשות - ככה זה טרייד אין

לגבי "רווח" בשוק הפרטי,אל תהיה בטוח,יש אנשים שמוכרים תוך יומיים ויש שנתקעים חודשים ארוכים (כאמור,השוק מוצף)

מצטרף לבקשת התמונות של ה VRS לכשתתקבל :p

מבטיח לעלות לפה דבר ראשון מהקבלה !

פורסם

יגאל תתחדש ותהנה מהרכב החדש :)

אוטודיל - יש אפשרויות ללחוץ עליהם, לי נתנו מחירון מלא בלי הורדה של שקל אחד אפילו.

קובי

:-)

פורסם
אוטודיל - יש אפשרויות ללחוץ עליהם, לי נתנו מחירון מלא בלי הורדה של שקל אחד אפילו.

תלוי בדבר אחד

אם אתה בא לרכוש - יעני עם כסף,אז אפשר להוציא דברים יפים\הנחות\טיפולים ושאר דברים

אם אתה בא במסגרת טרייד - הרי הם צריכים להרוויח עליך,אז התמרון הרבה יותר קשה (אפשרי,אבל קשה - כל אחד ומזלו מולם)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
יגאל תתחדש ותהנה מהרכב החדש :)

תאמין לי שממש לחצתי, הבעיה שהתנהלתי מול היבואן ולא ישירות מול אוטודיל כי רכשתי רכב חדש מסקודה ולא מהם.

כמו שהבחור מעליי ציין, אני מתאר לעצמי שכן אם הייתי רוכש רכב מהם יש מצב הייתי מקבל יותר.

פורסם
האמת שאני בכלל לא חושב לשפר אותה בכוח, כן אסע עליה בתור סטוק תקופה בגלל הפן הכלכלי ( לא זול לשפר). אבל לדעתי כאשר אשפר בעתיד, אתחיל מבלימה ואחיזה ( ברקסים + צמיגים טובים), ובעתיד אוליי תוכנה.

בשמחה אעלה תמונות של הRS כשאקבל.

בהקשר ל- 50,000 ש״ח הפסד בשנתיים - צר לי אך על ה- VRS תפסיד אותו דבר אם לא יותר. היום בישראל מפסידים המון במיוחד בגלל לוי יצחק ובמיוחד אם מוציאים רכב חדש מהחברה.

בהקשר לשיפורי בלמים ואחיזה - אני חושב שהבלמים המקוריים ממש מעולים, מעולם לא התחממו לי בשום מצב שהגעתי אליו.

בהקשר לצמיגים - אם מעניין אותך אז מישלין פיילוט ספורט 4 פשוט מעולים אני מאוד ממליץ.

עומר :-)

פורסם

לפני שקופצים לשיפורים כאלו ואחרים - קודם בודקים איך הרכב בסטוק. לא נראה לי שVRS תגיע עם צמיגים "פרווה".

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתה בדקת בעצמך את המחירון? ה 109 אלף שקל שכתבת? לא הבנתי למה לא שיכללת את החודש?

יש לי את אותו הרכב ועשיתי בדיקות מקיפות לפני הקניה, קניתי גם ב 147 אלף שקל דגם fr plus, לפי יד 2 המחיר הכי נמוך שהיה לרכב בן 3 הוא 105 אלף שקל. זה 14 אלף שקל לשנה ירידת ערך לאחר 3 שנים. גם אם החלטת לשבור את השוק ירדת במחיר למה שנתנו לך באוטודיל. זה עדיין לא מתקרב למחיר שהציעו לך, כי מדובר על מחיר לרכב בן 3, לא בן שנתיים.

• תוכן חדש...