Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

הרכב עלה לכביש באוקטובר 2015 ועבר לרשותי בדצמבר האחרון(2017).

לאחרונה קפצה הודעה במערכת של הרכב שמתקרב זמן ביצוע הטיפול השנתי(משהו לגבי החלפת שמנים).

הרכב כרגע עם 27000 ק"מ בערך, כאשר עבר כבר שני טיפולי 15000 ק"מ עוד כשהיה ברשות הבעלים הקודמים.

התקשרתי למוסך המורשה על מנת לשאול איזה טיפול אני צריך לעשות עכשיו ולטענתם אני צריך לעשות טיפול 45K (טיפול גדול).

בשני הטיפולים הקודמים שבוצעו ב 8K ו ב 16K, לא הוחלפו חלפים חוץ משמנים/מסננים ופילטרים. טופל במוסך המורשה.

איזה טיפול לדעתכם אני צריך לעשות עכשיו והאם כדאי להמשיך עם המוסך המורשה?

תודה, תמיר.

פורסם (נערך)

לא ציינת על איזה מנוע מדובר למרות שסביר להניח שמדובר על TSI 1.2, טיפול 45,000 למנוע הזה אמור לכלול גם פלאגים על פי דיווחים זרים ושינויים שביצע היבואן במפרט הטיפולים בשנים האחרונות.

כמו כן אם לא הוחלף נוזל בלמים בטיפול האחרון יש לבצע גם את זה + פילטר מזגן.

לא הייתי מבצע טיפול כזה במוסך ובטח שלא אצל היבואן כשהרכב כבר לא באחריות, סה"כ מדובר על טיפול קטן ופשוט, אם יש לך אפשרות לקנות חלפים ולבצע לבד - מה טוב.

אם לא - אתה יכול לגשת לכל מוסך עם\בלי החלפים ולחסוך כמה מאות שקלים.

לגבי פילטר שמן לא לשים חליפי, מקורי אמור לעלות 100 ש"ח מקסימום גם אם תקנה אותו ישירות מהמוסך ופלאגים בגלל שהם אירידיום אני ממליץ להזמין מחו"ל, תחסוך 100-150 ש"ח בערך.

שמן 5W40 בתקן 520.00VW

נוזל בלמים - DOT4 מחברה איכותית - LIQUI MOLY\EUROL בעלות של 20-30 ש"ח

פילטר מזגן - החלטה שלך...פילטר סיני זול יעלה כ 30 ש"ח, אחד איכותי של MANN עם\בלי פחם פעיל יעלה בין 80-220 ש"ח

עריכה אחרונה על ידי ROEi1
פורסם

אכן מדובר על TSI 1.2

לא הוחלף נוזל בלמים בטיפול האחרון.

פילטר מזגן- אם הכוונה למסנן אבק- הוחלף בטיפול האחרון.

אני לא אחד שאחליף לבד חלקים ברכב, אז נראה לי שאגש לאחד המוסכים הקרובים לביתי

כמה נראה לך שעלות טיפול הכוללת את הדברים שאתה מציע(כולל עבודה) צריכה להיות?

• תוכן חדש...