Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים,

ברשותנו 2 רכבים משנת 2007 (מזדה 3 ויונדאי אקסנט). משפחתנו צפוייה לגדול ל-3 ילדים בקרוב, והחלטנו להחליף את 2 הרכבים בחדשים מעט יותר (2012-2013). מבקש את דעתכם על 2 הסעיפים הבאים:

1. רכב ראשון - משפחתי, ישמש לנסיעה עם 3 ילדים מאחור (2 בוסטרים וכסא בטיחות). תקציב - 50 אש"ח.

חשבנו על קיה סיד או I30 CW. ג'יפונים לא באים בחשבון תקציבית. מבדיקה בפורום, לא מצאתי תשובה חד משמעית האם אכן הרכבים שציינתי עומדים בתנאים..

2. רכב שני - עבור נסיעות של כ-100 ק"מ ביום. נדרש רכב חסכוני אך גם אמין ועדיף שיהיה נח. חשבתי על סוזוקי סוויפט. קטן ולא הכי נח אך חסכוני ואמין. תקציב כ- 40 אש"ח.

דעתכם?

פורסם

הרכב השני חייב להיות עם גיר אוטומט?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפי כמות הנסיעות רכב שני חייב להיות דיזל (רצוי ידני) או היברידי,אחרת לא תרוויח יותר מידי מההחלפות.

לגבי רכב ראשון,עדיף לרדת שנה-/שנתיים ולקנות הונדה סיוויק או שאם כבר קונים קוריאנית אז רק מיד פרטית ולא מליסינג.

יש כאן שני שרשורים של שני נפגעים שונים,אתה יכול לחפש ולראות שאגדות העם לא תמיד נכונות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפי כמות הנסיעות רכב שני חייב להיות דיזל (רצוי ידני) או היברידי,אחרת לא תרוויח יותר מידי מההחלפות.

לגבי רכב ראשון,עדיף לרדת שנה-/שנתיים ולקנות הונדה סיוויק או שאם כבר קונים קוריאנית אז רק מיד פרטית ולא מליסינג.

יש כאן שני שרשורים של שני נפגעים שונים,אתה יכול לחפש ולראות שאגדות העם לא תמיד נכונות.

הונדה סיווק כרכב משפחה? עם מקום ל3 ילדים?

אין לי כוונה מיוחדת לקנות ליסינג. מה כוונתך?

פורסם
הרכב השני חייב להיות עם גיר אוטומט?

עדיף. נסיעות ממושכות. פקקים.

פורסם

הסוויפט אופציה טובה עם כי תא מטען קטן, הייתי בודק פיגו 208 אשר תציע נוחות מצוינת ותא מטען גדול יותר.

קיה ריו גם מרווחת מאוד מאחור עם אמינות טובה אך בעיר מרגישה נוקשה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...