Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה

אני הולך מחר לראות את הרכב, על פניו נתונים טובים, יד ראשונה 70 אלף קילומטר אבל הבנאדם דורש 35 אלף ש"ח ולא מוכן לרדת כלל. הרכב הוא דגם Instyle אוט' 1.5 שנת 2010 פרטי.

בהנחה שהרכב באמת במצב טוב, האם שווה את המחיר?

תודה

פורסם

תסביר מה אתה רוצה לדעת על הרכב.

לאבא שלי היה רכב כזה בין 2010 ל-2013, הוא היה מרוצה ממנו. נסעתי עליו לא מעט אז אני יכול גם לתת חוות דעת.

לדעתי מדובר ברכב משפחתי טוב ביחס למחירו, לא חזק (לא את כולם זה מעניין), בטיחותי, מרווח יחסית, אמין מאוד. פשוט לטובה ולרעה.

שים לב שהרכב הוא טוב ביחס למחיר - במקרה שרשמת היחס אינו נשמר. אקסמפלרים יוצאי ליסינג במחיר הזה יהיו ב-3 שנים צעירים יותר...

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם (נערך)

היי

הייתה לי מיצובישי לנסר שנת 2010 בשלוש שנים האחרונות, הנה כמה נקודות שתדע:

צריכת הדלק שלה עומדת על 1 ל-10 ואם נסיעה מאומצת אז 1 ל-9 - בדקתי כמה פעמים בין התדלוקים.

רכב אמין ביותר, לא הייתה לי שום תקלה איתו.

הרכב עצל מידי, הוא לא מרגיש 109 כ"ס אלא פחות מיזה. (אני אחד מטיפל היטב ברכב), הוא נורא מתאמץ ואתה שומע את המנוע נכנס לתוך תא הנוסעים, בנסיעה של 110 קמ"ש למשל הסל"ד יהיה כמעט 3 וחצי. בנסיעה של 140 קמ"ש תגיע כבר מעל 4000 ותאמין לי שזה לא נעים, אבל, את היציבות שלו על הכביש אין לאף רכב אחר בקטגוריה. בנסיעה של 100 קמ"ש יש רעשי רוח חזקים.

נוחות הנסיעה בינונית ומטה, אתה מרגיש כל בור/במפר שאתה נכנס בו (המיתלים/קפיצים שלי היו תקינים-בדקתי) אבל מנגד אני יכול לומר שאין רכב ש"ישב טוב" על הכביש כמו המיצובישי לנסר הזו, היא פשוט "דבוקה לכביש" ואני אחד שנוהג בהרבה רכבים בגלל שמאפשרים לי מעבודתי להשכיר הרבה רכבים.

הרכב בטוח מאוד בקטגוריה, יש לך 7 כריות אויר .

המחיר שהוצע לך גבוה מידי. אני מכרתי את הרכב שלי עם 140 אלף ק"מ ב-24 אלף ש"ח לפני חודש עם מקוריות ליסינג (אני יד 2). - אומנם זה פי שתיים מהרכב שאתה מעוניין לקנות אבל עדיין לא מצדיק 11 אלף שקל יותר. בעיני זה גבוה מאוד.

אם בחרת בכל זאת לקנות אותו שים לב לגומיות סביב דלתות הרכב, בין המרכב לדלת, זו ה"מחלה" של הלנסרים, הגומיות מתייבשות והחלפתם עולה הרבה כסף - תבדוק אותם .

לסיכום

אם חשוב לך אמינות - קיבלת

אם חשוב לך צריכת דלק - תתרחק

אם חשוב לך נוחות - לא תקבל

אם חשוב נסיעה בטוחה (7 כריות אויר) ואחיזת כביש - קיבלת.

מקווה שעזרתי

עריכה אחרונה על ידי refael.m
פורסם

נהגתי על אחת כזו בהשכרה עד לגולן וחזרה מתל אביב . רכב אמין לא הכי נוח בעולם מבחינת תנוחת נהיגה הבעיה היא גדולה שלו כמו שאמרו לפני המנוע רועש ועצל וחוץ מזה מנוע שמתסובב על 3.5 ב-110 נראה לי טיפה מוגזם אבל זה כנראה הגיר ככה

פורסם

יש לנו אחת 2010 בבית, בעיקר אמא שלי נוהגת עליה.

0 תקלות, מרווחת, מושבים נוחים אך לא ממש תומכים וקצת קשה להגיע לתנוחת נהיגה טובה (בעיקר בגלל ההגה שלא יוצא החוצה).

אחזקה ממש זולה (ביטוחים, טיפולים וכו'), אבל לא הכי חסכונית.

ביציאה מהמקום היא מרגישה זריזה בהרבה מה-1.8 שאצלי, אבל זה נגמר כאן.

כמו שאמרו, ממש לא נעים לנסוע איתה בכבישים מהירים,

לאמא שלי זה לא מפריע, אבל כשעוברים מגיר רציף לגיר 4 הילוכים זה מורגש מאוד.

אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשלוח לי פרטי :-)

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

• תוכן חדש...