Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לאחרונה הופיע אצלי הרצון ללמוד את אשר בכותרת אבל אני מתקשה למצוא סרטון הדרכה טוב וממצה על הנושא.

אשמח אם תוכלו להמליץ על הדרכה מסוג זה, אני מניח שניתן למצוא משהו טוב גם בYOUTUBE .

אני מעדיף שההדרכה תהיה באנגלית וכן שתהיה כמה שיותר מקיפה.

ראיתי שישנם כלמיני משחקים למטרה זו, לא יודע עד כמה הם אפקטיביים.

רוב תודות

פורסם

הנח את שתי האצבעות המורות על הבליטות במקלדת והמשך משם. תנסה לכתוב בלי להזיז את הידיים מהתנוחה הזאת, ואט אט המיקום של האותיות ייכנס לזיכרון המוטורי.

חוץ מלהקליד המון כמו משוגע אין ממש איזו שיטה שאני יכול להמליץ עליה.

רק שתבין עד כמה זה עובר לחלק אחר לגמרי במוח: נאלצתי לגגל עכשיו כדי לוודא שהבליטה היא באותיות f ו-j (מקליד מהטלפון...).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש. תסתכל שוב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש על ה-J ועל ה-F.

בשעתו היותוכנות ללימוד הקלדה, עניין די מעצבן כיון שמדובר בתרגול אין סופי.

לפני הרבה מאד שנים (ליתר דיוק 45) ניסיתי ללמד את עצמי הקלדה (עברית) על מכונת כתיבה מכאית בעזרת איזו חוברת הדרכה, נשברתי אחרי כמה שיעורים. ההקלדה שלי מהירה יחסית לבני גילי אבל נותרתי עם הרבה מנהגים מגונים, אני חייב להגיה כל משפט ועדיין מפעם לפעם (וזה די הרבה פעמים) נותרות לי שגיאות מביכות. המשעשע הוא שלפני איזה 5-6 שנים אשתי מצאה עותק של אותה חוברת בספריית בית הספר שאותו ניהלה, והביאה לי אותה על מנת שאוכל לתרגל...

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לי זה הלך בצורה הבאה.

הזמנתי לפטופ מחול, הגיע בלי עברית על המקלדת.

תוך שבוע של שימוש הקלדתי עברית בצורה עיוורת.

לאחר זמן מה שהתרגלתי להקליד כך, גילית שפשוט לנסות לא להסתכל על המקלדת ותוך כמה ימים למדתי גם באנגלית.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חוץ מלהקליד המון כמו משוגע אין ממש איזו שיטה שאני יכול להמליץ עליה.

^^^ +12345

ובהזדמנות זו אני רוצה להודות לממציא הmIRC,שהעביר לי אלפי שיחות עם אלפי אנשים מסביב לעולם בעיקר באנגלית וגם הרבה בעברית.

סוג של לימוד עצמי :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
^^^ +12345

ובהזדמנות זו אני רוצה להודות לממציא הmIRC,שהעביר לי אלפי שיחות עם אלפי אנשים מסביב לעולם בעיקר באנגלית וגם הרבה בעברית.

סוג של לימוד עצמי :)

המירק הזה העלים לי כמה שנים מהחיים.

איזה תודה... (למרות שלמדתי שם האקינג כמו שאי אפשר ללמוד בשום מקום)

וזה טראק קליל שכל מי שהיה בirc חייב להכיר [emoji38]

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גם כשהייתי קטן והיה את התוכנה ארנבת, אף פעם לא הסתדרתי עם השיטה הזאת (עם הבליטות)

אחרי הרבה הקלדות (בלי להסתכל) האצבעות פשוט הולכות טבעי למקום הנכון, זה כמו ללמוד נהיגה, אחרי שאתה משופשף זה טבעי ואתה לא חושב על זה בכלל.

פורסם

אין קשר בין הבליטות לארנבת. תוכנה גרועה שלא לימדה אותי כלום.

הבליטות הן בשביל המוח, שיקבל מדי פעם איפוס למיקום של האצבעות. זה הכול. אין פה שום דבר טבעי...

• תוכן חדש...