Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בחול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

תודה מראש למי שיכול לייעץ ולעזור.

מעוניין לצאת לטיול בהולנד

3 מבוגרים

תינוקת בת שנתיים פלוס - כלומר כיסא

2 ילידם בני 5,7 - כלומר בוסטר

למעט יום הגעה. יום שינוי של מקום ויום חזרה לשדה - רוב המזוודות נשארות במלון

כלומר רכב של 7 מקומות מספיק כי אנחנו 6

הבעיה:

יהיו לנו לפחות 4 מזוודות גדולות של 28 . מזוודה בינונית. 3 טרולי ועוד עגלת טיולון

השאלה שלי האם רכב של 7 מקומות נניח שארן יספיק או שאין מה להתעסק ואני צריך 9 מקומות.

מה שמוסיף לי על הבלבול זה שנניח באתר

rentalcar : רשום על שארן שנכנס 4 מזוודות גדולות וגם על רכב של 9 כמו מרצדס ויטו או אופל ויורו רק 4 מזוודות גדולות.

השאלה האם ברכב של 7 כמו שארן אכן יכנסו לי 4 מזוודות מאחורה גדולות ללא בעיה ועל המקום הריק אוכל לשים מזוודה בינונית ו 3 טרולי.

??????

העדפה כמובן ללא קשר להפרש במחיר שהוא יחסית זניח זה הנוחיות לא להסתובב עם וואן של 9 מקומות שברוב הימים אין לי צורך בו

תודה

עריכה אחרונה על ידי tzachis_s
פורסם

רכב 7 המקומות האחרון ששכרתי היה רנו אספאס והתאימה לחמישה אנשים + מזוודות. פתיחת שורת המושבים האחורית היתה הופכת את תא המטען לתא כפפות משני. בהרכב שלכם דרוש רכב 1+8, דומני שזה הגדול ביותר שמותר לנהיגה עם רשיון B אבל מצריך וידוא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...