Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

משאית נכנסה באחי מאחורה ובפוליסת ביטוח של רשום שהוא חייב לטפל ברכב רק במוסך הסדר של הביטוח שנמצאים תחת השם "נבחרת המוסכים".

האם הוא חייב לטפל ברכב במוסך הסדר שלהם או שהוא יכול ללכת ולטפל בו בכל מוסך שהוא ירצה?

חברת הביטוח כרגע מתעקשת שהוא חייב לטפל ברכב רק במוסך ההסדר שלהם ועל כל טיפול במוסך אחר הם לא יתנו החזר כספי.

אני מצרף קישור לכתבה על "נבחרת המוסכים" שלהם ושבתגובה של החברה לכתבה נאמר:

"החלפים בהם משתמשים המוסכים זהים לרמה הגבוהה הנדרשת מכל המוסכים בענף. יודגש כי לקוחות החברה אשר מבקשים להתקשר עם מוסכים אחרים יכולים לעשות זאת באמצעות פוליסת ביטוח הרכב הרגילה העומדת לרשותם בכל עת".

http://www.mako.co.il/…/cons…/Article-8f3de3d49a9c951004.htm

שאלה נוספת,

כרגע הוא אמור להפעיל את המקיף של הרכב שלו והביטוח שלו תובע את הביטוח של הרכב הפוגע?

תודה מראש לעוזרים

הסעיף של מוסך ההסדר שמופיע בפוליסה:

20171020_161600.jpg

עריכה אחרונה על ידי sharons007
פורסם

איזה פוליסה הוא תובע?

אם הוא תובע את המשאית - שיעשה מה שהוא רוצה, הביטח ישלם הכל (בהנחה שלא ימציאו איזה "אשם תורם" כמו שחברות הביטוח אוהבות לעשות).

אם הוא תובע את הפוליסה שלו - הוא יכול לתקן בכל מוסך, אבל אם לא מדובר במוסך הסדר ההשתתפות העצמית טיפה יותר גבוהה.

אישית הייתי בוחר, בכל מקרה, במוסך שאני נותן בו אמון. אם הוצאה של עוד 500 ש"ח נותנת לי שקט נפשי שהתיקון יבוצע כראוי אני מעדיף להוציא את הכסף הזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

על פניו, זה נראה שהוא משלם פחות בגלל הפוליסה הזו, לעומת פוליסה שמאפשרת לתקן בכל מוסך.

לעניות דעתי, כנראה שהוא לא יכול לתקן בכל מוסך, אלא רק באחד ממוסכי ההסדר.

פורסם
איזה פוליסה הוא תובע?

אם הוא תובע את המשאית - שיעשה מה שהוא רוצה, הביטח ישלם הכל (בהנחה שלא ימציאו איזה "אשם תורם" כמו שחברות הביטוח אוהבות לעשות).

אם הוא תובע את הפוליסה שלו - הוא יכול לתקן בכל מוסך, אבל אם לא מדובר במוסך הסדר ההשתתפות העצמית טיפה יותר גבוהה.

אישית הייתי בוחר, בכל מקרה, במוסך שאני נותן בו אמון. אם הוצאה של עוד 500 ש"ח נותנת לי שקט נפשי שהתיקון יבוצע כראוי אני מעדיף להוציא את הכסף הזה.

כרגע הוא מתכוון לתבוע את הפוליסה שלו, כי המשאית מבוטחת בחברת ביטוח שנמצאת ברמאללה והביטוח שלו אמרו לו שהם מנוסים איתם והם בכלל לא עונים להם במיילים\טלפונים

השאלה שלי היא גם אם הוא יכול לפי חוק (או מהתגובה של חברת הביטוח בכתבה) לטפל ברכב במוסך הסדר?

כי בפוליסה לא ראיתי משהו שקשור לטיפול במקום שהוא אינו מוסך הסדר

אני גם מעדיף שישלם יותר השתתפות עצמית ולטפל אצל בנאדם שאני סומך אליו

פורסם

הוא לא יכול לקבוע שום דבר לגבי הטיפול שלך ברכב.

השמאי יאמוד את הנזק והנהג, בעל המשאית והביטוח שלהם ישלמו תמורת תיקון. מי שבחור את המוסך לרכב שלך הוא אתה, ורק אתה.

מוסך הסדר - זה נוגע רק לבעל הפוליסה. והאמת היא שגם הוא רשאי לבחור במוסך המתאים לו, ההבדל הוא שההשתתפות העצמית שלו במוסך הסדר תהיה קצת יותר נמוכה.

לא ענית לי על השאלה: האם אתה מתכוון לתבוע את הנהג\בעל משאית\ביטוח שלהם או את הביטוח שלך? כיון שמה שכתבתי נכון רק במקרה הראשון. אם אתה תובע את הביטוח שלך יש עניין של הנחה בהשתתפות העצמית במוסך הסדר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

על פניו, עושה רושם של דרישה לא חוקית (ניסוח רשמי : תנאי מקפח בחוזה אחיד) - לכן יש לך עילה להגשת תלונה למפקח על הביטוח.

חיפשתי את הפוליסה באתר של כלל (כדי לראות את הנוסח המלא של הפוליסה), אך לא הצלחתי למצוא (יש להם מספר גרסאות של פוליסות ביטוח).

בבקשה, תציין איזו פוליסה זאת מתוך פוליסות ביטוח רכב שנמכרות ע"י חברת כלל (או יותר טוב, מה הקישור לפוליסה ?):

http://bit.ly/2xVIzWe

פורסם

אל תטעו אותו!!

ביטוח נבחרת המוסכים של כלל מופיע שמחפשים ביטוח מקיף לרכב דרך אתר wobi.

בדר"כ הוא מופיע ראשון והכי זול וכמה שורות אחריו מופיע ביטוח נוסף של כלל שקצת יותר יקר.

בביטוח הזה מופיע במפורש שהמקיף הינו מוגבל לתיקון רק בנבחרת המוסכים ולא במוסכים אחרים.

נכון שבמקרה שהוא רוצה לתבוע את הביטוח של המשאית אז הוא יכול לתקן איפה שבא לו,

אבל המקרה שהביטוח של המשאית מראמללה לדעתי על מנת להקטין את הסיכון עדיף לתקן באחד מהמוסכים שלהם ולשכוח מזה.

פורסם
שלום לכולם,

משאית נכנסה באחי מאחורה ובפוליסת ביטוח של רשום שהוא חייב לטפל ברכב רק במוסך הסדר של הביטוח שנמצאים תחת השם "נבחרת המוסכים".

האם הוא חייב לטפל ברכב במוסך הסדר שלהם או שהוא יכול ללכת ולטפל בו בכל מוסך שהוא ירצה?

חברת הביטוח כרגע מתעקשת שהוא חייב לטפל ברכב רק במוסך ההסדר שלהם ועל כל טיפול במוסך אחר הם לא יתנו החזר כספי.

אני מצרף קישור לכתבה על "נבחרת המוסכים" שלהם ושבתגובה של החברה לכתבה נאמר:

"החלפים בהם משתמשים המוסכים זהים לרמה הגבוהה הנדרשת מכל המוסכים בענף. יודגש כי לקוחות החברה אשר מבקשים להתקשר עם מוסכים אחרים יכולים לעשות זאת באמצעות פוליסת ביטוח הרכב הרגילה העומדת לרשותם בכל עת".

http://www.mako.co.il/…/cons…/Article-8f3de3d49a9c951004.htm

שאלה נוספת,

כרגע הוא אמור להפעיל את המקיף של הרכב שלו והביטוח שלו תובע את הביטוח של הרכב הפוגע?

תודה מראש לעוזרים

הסעיף של מוסך ההסדר שמופיע בפוליסה:

[ATTACH=CONFIG]495601[/ATTACH]

זו פוליסה מיוחדת שקיבלה את אישור המפקח על הביטוח.

כנגד השתתפות עצמית יותר נמוכה ועלות ביטוח יותר נמוכה מפוליסה רגילה , הסכמתם עם חברת הביטוח לתקן רק במוסכים מתוך הרשימה.

כנראה שיש דרך לתקן במוסך כרצונך כנגד הגדלה של ההשתתפות העצמית ותשלום ההפרש בין הביטוח הזול לביטוח הרגיל.

לבדיקתך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

Korola צודק

אחי יכול לטפל הרכב רק באחת מהמוסכים של כלל כי הוא בחר את הביטוח המוזל שלהם (ככה זה צעירים- לא חושבים על כלום..)

עכשיו האופציה היחידה שלי לטפל במוסך שאני ארצה היא לתבוע את החברת ביטוח שנמצאת ברמאללה ולקוות שהם יתנו לי את ההחזר הכספי של התביעה לאחר הטיפול.

המשאית מבוטחת ב global united insurance ו"כלל" אמרו לי שאם אני אפעיל את הפוליסה אצלם אז את החברה ברמאללה אני אצטרך לתבוע בתביעה אזרחית.

הבעיה שהרכב זה אלפא רומיאו מיטו תלתן, ואני פוחד שבמוסכים של כלל ירכיבו לי חלקים זולים, כי אני לא כלכך מכיר אותם

פורסם

על פי הפרסומים יש דרך כתבתי לך אותה בהודעה הקודמת.

אל תתעסק עם חברת ביטוח מראמאללה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
על פי הפרסומים יש דרך כתבתי לך אותה בהודעה הקודמת.

אל תתעסק עם חברת ביטוח מראמאללה.

שאלתי אותם את זה.

היא אמרה לי שבגלל שהוא בחר את הביטוח המוזל אז זה רק דרך "נבחרת המוסכים" שלהם ואין אפשרות להגדיל את ההשתתפות עצמית כדי לטפל במוסך אחר

פורסם

לא ציפית לתשובה אחרת

תקרא את כל סעיפי הפוליסה ולא רק את הסעיף שהעלית.

ויכול מאוד להיות כי אין לך דרך מפלט אלא לתקן במוסך הסדר ברשימה של הנבחרת.

האם מדובר בנזק שהוא רק פחחות או יש גם נזקים מיכניים? שנדרשים מכללים ייעודיים

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
לא ציפית לתשובה אחרת

תקרא את כל סעיפי הפוליסה ולא רק את הסעיף שהעלית.

ויכול מאוד להיות כי אין לך דרך מפלט אלא לתקן במוסך הסדר ברשימה של הנבחרת.

האם מדובר בנזק שהוא רק פחחות או יש גם נזקים מיכניים? שנדרשים מכללים ייעודיים

נזק של מינימום 20k

פורסם

תעלה לכאן את תנאי הפוליסה לא רק את מה שהעלית כבר

או לך להתיעצות עם עו"ד.

מנסה גם אצל המפקח על הביטוח האם יש באפשרותך לשלם פרמיה גבוהה יותר והשתתפות עצמית גבוהה יותר ואז לתקן היכן שבא לך

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...