Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום בערב נכנסתי לחדרה ויש באחד הצמתים(אם נוסעים לכיוון כביש 4 דרום) מצלמת רמזור שהיא גם מהירות.

נכנסתי לצומת במהירות של 50 קמ״ש אך פתאום הגיע מאחורי רכב במהירות גבוהה אני מעריך בין 70-80 ויצא מצב שנכנסנו לצומת ביחד (אני בנתיב הימני והוא בשמאלי) והיא צילמה.

איך יודעים למי לשלוח את הדו״ח ?

אם ישלחו לי דוח איך אפשר להוכיח שלא ביצעתי את העבירה ? אין לי מצלמת דרך.

תודה לכולם.

פורסם
לפי לולאות הדריכה על הכביש. אתה יכול לישון בשקט.

הקטע הוא שאני נכנסתי לצומת וכשהגעתי לאמצע שלה הרכב שמאחורי הגיע והיו 2 פלאשים חזקים.

ראיתי את הפלאשים כשהרכב שעבר במהירות היה רק במרחק של כחצי רכב מלפניי.

פורסם

המצלמה תתייחס אך ורק לנתיב בו בוצע הטריגר לצילום, גם אם עברתם במקביל. תוך חודש +/- תדע בוודאות, אם כי אני משוכנע שאין לך מה לדאוג.

פורסם
המצלמה תתייחס אך ורק לנתיב בו בוצע הטריגר לצילום, גם אם עברתם במקביל. תוך חודש +/- תדע בוודאות, אם כי אני משוכנע שאין לך מה לדאוג.

ונגיד וקיבלתי דוח ?

איך אפשר לערער בכלל ? כי בתכלס אין לי שום הוכחה, מצלמת דרך גם לא הייתה כל כך עוזרת כי היא לא מראה את המהירות הנתונה לאותו הרגע.

לא יכול שאני הראשון שזה קורה לו..

פורסם

אם הסיפור שלך אמתי, לא תקבל דו"ח.

אם תקבל דו"ח, אתה יכול לקרוא בפורום המשפטי יש שם מלא מידע.

אפשר להגיש בקשה לערעור, אפשר לבקש להישפט, אפשר לשלם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אתה לא תקבל דו"ח. הטכנולוגיה של המצלמות של היום מתקדמות ביותר והם מודדות ע"פ פסי דריכה שמותמנים בתוך הכביש ועוד כמה פרמטרים.

למרות שהמון זמן לא ראיתי מצלמות שמשתמשות בפלאש... הם לא עברו לפלאש אינפרא-רד? משמע שהעין שלנו לא יכולה לראות את הפלאש.

פורסם

קיבלתי פעם דוח על מהירות והיה כתוב בדוח שם של עורך הסרטון .

לכן אני מניח שהמצלמה מצלמת כל הזמן בוידאיו , וכשיש עבירה היא מצלמת תמונה , ובמקרה שלך בכדי לדעת איזה רכב ביצע עבירה , הם משחזרים את הסרטון ושם יראו בבירור מה הסיבה שהמצלמה צלמה !

פורסם

בחיפה פעם אחת נסעתי בירידה לכיוון הקניון/מנהרות הכרמל דרום, יש שם מצלמה כתומה חדשה ליד תחנת דלק, מצלמת אדום ומהירות.

אחד עבר אותי על 80 קמ"ש לפחות, היה כזה פלאש חזק..עיוור היה שם לב אליו :shock:

• תוכן חדש...