Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טיפול 90 אלף .התקשרתי למוסך אחד אומר טיפול קטן אחד גדול.זה כולל שמן מנוע החלפת שמן בלמים מסנן שמן ומסנן מזגן .האם כדאי לטפל במרכזי או בגלל שהרכב לא באחריות לטפל במוסך אחר .מה ההמלצה שלכם לטיפול במאזדה איזה מוסך.

פורסם

אני משתגע איך מוסיפים לטיפול פילטר מזגן ו״החלפת״ נוזל בלמים והופ, זה הפך ל״טיפול גדול״.

כל העבודה הנ״ל מסתכמת בגג שעה עבודה, לגבי הנוזל בלמים, יחליפו לך בכוסית. אני בספק שיבצעו ניקוז כמו שצריך מהפיטמות.

במקומך הייתי קונה את השמן והפילטרים לבד ונעזר באחד מחברי הכנופייה לביצוע הטיפול כולל החלפת נוזל בלמים לפי הספר.

• תוכן חדש...