Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

המגרש נמצא באיזור מגורים בפאתי העיר - סמוך לשדה פתוח.

האם מותר לי לפי החוק להדליק אש מבוקרת ע"מ לבער את העשבייה (1/2 דונם).

אני שואל כי בעבודה עם טוריה או חרמש, אני עלול להיתקל עם נחשים או שאר מזיקים.

אם אני מודיע מראש לשכן שלי ואם יש לי צינור מים זמין - מה יכולה להיות הבעיה ?

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אתה סגור על עצמך שזו הדרך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא. אל תבעיר אש. מכבי האש יגיעו בעקבות קריאה של מישהו שחשב על סכנה. תחוייב בסכום גבוה בהתאם לצוות ולכבאיות שיגיעו

פורסם
לא. אל תבעיר אש. מכבי האש יגיעו בעקבות קריאה של מישהו שחשב על סכנה. תחוייב בסכום גבוה בהתאם לצוות ולכבאיות שיגיעו

בטוח בזה ?

בגלל שאני מושא הקריאה ? מה מונע מכל אחד לקרוא לשירותי ההצלה ע"מ להזיק כלכלית לאחר ?

ואם יגיעו והמגרש שחור משריפה ולח ממים - גם אז יחייבו אותי ?

פורסם

זה כולה חצי דונם. שלם לגנן שיפנה את הכל ואז ירסס. למה אתה רוצה scorched earth?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

העשבייה כבר יבשה (אחרי ריסוס).

במקום לעשב, אני רוצה לשרוף.

לדעתי, תוך 20 דקות האירוע מסתיים.

פורסם

5 דקות ביום שרבי, אבל אז מרפי מגיע לבקר...

עזוב, יש דרכים בריאות וחוקיות יותר לנקות את השטח.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

אני בטוח! הבערתי אש בערימת גזם שלתוכה נכנס נחש. הערימה היתה בחצר הבית הפרטי שלי בשרון.מישהו ראה עשן והזמין מכבי אש.חוייבתי בסכום רציני לפי ק"מ נסיעה של הכבאיות ועוד כל מיני הוצאות שקר כלשהוא. לפי החוק הייתי חייב לשלם למרות שעד הגעת מכבי האש לא נותר דבר מהערימה מלבד נחש שרוף.

פורסם

אסור להבעיר אש כדי לשרוף גזם/עשביה.

אתה צריך להוציא אישור מיוחד ולא נותנים בקלות.

האישורים שניתנים כיום הם ע"י משרד החקלאות

http://www.moag.gov.il/yhidotmisrad/shaham/rishayon_srifa_gazam/Pages/default.aspx

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

לא חוקי, מזיק לסביבה, למי שנמצא ליד, עלול לעלות כסף, מטריח מכבי אש לשווא ומסוכן.

נראה לי שאלו סיבות מספיקות לרדת מהרעיון, לא?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
זה כולה חצי דונם. שלם לגנן שיפנה את הכל ואז ירסס. למה אתה רוצה scorched earth?

בעברית זו אדמה חרוכה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני יודע, אך באותו רגע חשבתי על הטקטיקה הסובייטית והמחשבות היו באנגלית. :|

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

באסה, לחשוב של"ג בעומר לפני שבועיים - מי היה שם לב לשריפונת קטנה בעיר הבוערת שאני חי בה (ראש העין).

פורסם

בפעם הבאה רסס את העשביה בפברואר, אל תחכה לאפריל...

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...