Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטנועי 50 סמ"ק משופרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרובי אתה טועה.

שיפור זה לא רק לשפר ביצועים (מנוע, אחיזה וכו'...) שיפור בא מכל מיני תחומים, כל דבר שהוא לא בא בסטוק של האופנוע/אוטו זה נקרא שיפור.

אם בחור עם הונדה סיויק(סתם דוגמא) שם מדבקה על החלו/חצאיות/טמבונים/ג'אנטים זה שיפורים חוץ/קוסמטיקה.

אם הוא שם מגדש/צ'יפ וכו' זה שיפורי מנוע.:twisted:

אם הוא שם ידית הילוכים חדשה הגה ספורט צביעת דשבורד בצבע הרכב החליף לכיסאות ספורט, זה שיפורי פנים הרכב... כל דבר שמרכיבים באוטו או באופנוע זה שיפור השאלה איזה שיפור יופי/מנוע/פנים ועוד...

שיפורים זה שוק רחב שיש בו הרבה מאוד סוגים ואני בטוח שאתה ידוע את זה יותר טוב ממני. אבל אני בא להגיד שכל דב שאתה מוסיף לרכב הוא שיפור בין אם זה שיפור קטן או גדול יפה או לא יפה...

אם בן אדם הוסיף שעון טורים לקטנוע שלו זה שיפור כן גם זה שיפור.:-D

אני מקווה שהבנתם את הנקודה שניסיתי להבהיר פה. :-)

תודה.

פורסם

כאשר אנחנו מדברים על כלים מוטוריים. בראש ובראשונה אנחנו מודדים אותם על פי היכולת ניוד שלהם.

ולכן ברוב המקרים כלי מוטורי יקרא בלשון העם כמשופר. אם נעשת השקעה כל שהיא ששיפרה את התכונות שבהן הוא נמדד ע"י רוב העם.

ואין זה כל כך תלוי בעלות ההשקעה.

ולהלן שתי דוגמאות:

1. מחר אני אחליט שהMZ מקבל צביעה חדשה. ולטובת זה אני אצור קשר עם מארק שאגל שיצייר על פני המכל דלק את ההרפתקאות שאני עובר בדרך לאוניברסיטה.

האם הMZ ייקרא מושקע? כן. משופר? ודאי שלא.

2. ואם אני אקנה לי קיט למנוע שיקצר את זמן הסגירה למאה מ דקה ל59 שניות (זה השג לא רע לMZ)

אזי הוא ייקרא משופר.

רוסי מרשה לעצמו לדון בדקויות השפה העברית. לאן הגענו?

רונין-רוכב ללא אופנוע

פורסם
כאשר אנחנו מדברים על כלים מוטוריים. בראש ובראשונה אנחנו מודדים אותם על פי היכולת ניוד שלהם.

ולכן ברוב המקרים כלי מוטורי יקרא בלשון העם כמשופר. אם נעשת השקעה כל שהיא ששיפרה את התכונות שבהן הוא נמדד ע"י רוב העם.

ואין זה כל כך תלוי בעלות ההשקעה.

ולהלן שתי דוגמאות:

1. מחר אני אחליט שהMZ מקבל צביעה חדשה. ולטובת זה אני אצור קשר עם מארק שאגל שיצייר על פני המכל דלק את ההרפתקאות שאני עובר בדרך לאוניברסיטה.

האם הMZ ייקרא מושקע? כן. משופר? ודאי שלא.

2. ואם אני אקנה לי קיט למנוע שיקצר את זמן הסגירה למאה מ דקה ל59 שניות (זה השג לא רע לMZ)

אזי הוא ייקרא משופר.

רוסי מרשה לעצמו לדון בדקויות השפה העברית. לאן הגענו?

ואם יש לך הרלי דייודסון והחלפת לו את המושב למושב של קורבין,את הפנס הקדמי לשפם עם שלוש מנורות ואת מיכל הדלק למיכל מאורך,מה אז? הוא לא משופר?

אפשר להתפלפל על זה עד בלי סוף.לדעתי מוצה הענין.

פורסם
ואם יש לך הרלי דייודסון והחלפת לו את המושב למושב של קורבין,את הפנס הקדמי לשפם עם שלוש מנורות ואת מיכל הדלק למיכל מאורך,מה אז? הוא לא משופר?

אפשר להתפלפל על זה עד בלי סוף.לדעתי מוצה הענין.

אני לא מנסה להגדיר פה את המצב ב100 אחוז ולכפות את דעתי על כולם.

אבל ברוב המקרים ומבחינה אורפוגרפית לא כל השקעה גוררת שיפור.

רונין-רוכב ללא אופנוע

• תוכן חדש...