Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אדם -

לא היה ולא נברא, שטויות במיץ, לא גרסת EVOLUTION ולא נעליים... גם נורא משעשע אותי בכל פעם מחדש שאתם מסתכלים על הפוטושופים הלא אמינים במיוחד (יותר נכון במיוחד לא אמינים :roll:) של AUTOBILD ומאמינים להם, ב-AUTOBILD יושבת חבורת משועממים וחושבת איך לעשות פוטושופים שיהיו עוד פחות אמינים... גם בפעם הקודמת ש-RS העלה חבורת תמונות של מאזדות עתידיות זה היה דבילי במיוחד...:?

אם תפתח את השרשור הגדול הגדול של הפוטושופים שהתחלתי בזמנו גם תוכל לראות את גירסת הקופה של המיאטה בסטייל BMW Z3 COUPE שמאזדה גם כן הולכים לשווק מתישהו..... אהה NOT!!!:lol: :lol: :lol:

מוטי.

מוטי,

אתה רוצה להגיד שהח'ברה האלה מ-AUTOBILD "בונים" פוטושופים מאפס? הרי אני מאמין שיש לאתר הזה מוניטין (או שלא ותקן אותי). אז למה שאותם ח'ברה סתם "ימציאו" ויבנו פוטושופים של מכוניות שבכל מקרה יחשפו עוד כמה חודשים ואז רק יפריכו את התמונות הראשוניות?

אדם.

פורסם
דניאל, כמה יותר קרוב אתה חושב שאפשר להגיע למקורות מידע מלשבת עם נהג הניסוי של מאזדה ארה"ב שעובד בעצמו על פרוייקט המיאטה לארוחת ערב? :-P

פראוליין מוטי, אני חושב שנוכל להיות רגועים רק אחרי שננהג בה.

שמור לי מקום בנסיעות ההדגמה ללקוחות ותיקים (אני אגיע דרכך :wink: ).

MCS 2008

פורסם

אדם,

אין לי שמץ התחלה של פאקינג מושג איזה מוניטין יש או אין ל-AUTOBILD, אבל בו ונגיד שכל דבר שאני יודע בוודאות שקורה או שלא קורה (בעיקר כשזה נוגע במאזדה, יש לי קשר לא רע בכלל עם מפקדת מאזדה ארה"ב) וראיתי ב-AUTOBILD עד היום היה ערימת הבולשיט הכי גדולה שראיתי מעל דפי האינטרנט.

אין לי שום קשרים במרצדס, VAG, סובארו, PSI או כל חברה אחרת מאילו שהתמונות שלהן מוצגות מלבד אילו של מאזדה, אבל אין לי שום סיבה להאמין שרק התמונות של מאזדה הן ערימת BS שכזו ושכל האחרות הן אמיתיות... לא.... לדעתי האתר הוא אחד מאותם אתרים שמתמחים בזיופים ויצירות פוטושופ למיניהן.

הסיבה היא כנראה רווחים מפרסום, הרבה אנשים שנכנסים לאתר בשביל לראות את הXXX החדשה יכולים להביא כסף למפרסמים, יוצא מכך שלעשות כותרות גדולות יוצא מאוד משתלם.

מוטי.

• תוכן חדש...