Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת. לצורך העיניין האם כדאי להחליף ראב4 שנת 2014 בלנד קרוזר 2012? מבחינת ביטוחים מדובר במחיר זהה לשני הדגמים.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

שווה אם זה מתאים לצרכים שלך - אם אתה צריך רכב שטח אמיתי או רכב גדול יותר.

לא שווה אם צריך למצוא חניה באזור 1 בת"א כל יום בעשר בלילה, או אם אתה בכלל לא נכנס לשטח.

כלכלית אף אחד מהם לא "שווה" אם אין לך דרישות מיוחדות. יותר שווה פיקנטו משומשת.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

בעיקרון לא עושה טיולי שטח, מדובר בסוג של "חלום" לרכב הזה, ולקנות חדש זה די מעבר ליכולות התקציב שלי.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

לדעתי האישית מאוד - שווה לקנות רכב אם יש לו ערך מוסף בשבילך. במקרה הזה, אם תשתמש ביכולת השטח שלו. גם אם סתם בא לך על הפוזה זה בסדר, אבל אל תשכח את הצדדים השליליים (ביחוד הגודל)

אני לא מכיר בכלל סד"ג של אחזקה של לנד קרוזר, בטוח יש פה מי שכן. תן לי לנחש שטויוטה בת 4 לא תהיה קטסטרופה. גם ירידת הערך של הכלים האלו לרוב די נמוכה (יחסית למחיר, כן?), בטח אם לא נוסעים בשטח.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

גם לי יש איזה חלום על לנד קרוזר קצר, משהו בו עושה לי את זה.

מדי פעם אני מפשפש בלוחות, אני רואה שרוב הרכבים נסעו הרבה והחליפו לא מעט ידיים.

אני הייתי בודק את הרכב היטב, שלא ניזוק באיזה טיול שטח וכמובן שזה רק אם לא נסע הרבה ולא החליף הרבה ידיים, האוטו שלך דיי חדש ויהיה מבאס לרדת ממנו לרכב שמרגיש משומש מאוד ובלוי.

• תוכן חדש...