Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את זה הוספתי מכיוון שבזמנו כמעט קניתי רכב שטח שהיתה בו מערכת גז,

והמקום היחיד בהרצליה היה בסובארו הרצליה בזמנו והיה מצריך נסיעה מיותרת,

לאזור התעשייה וברעננה היתה אמורה להיות (שזה בכלל לא בדרך של כלום) אבל

במציאות לא היתה כזאת באמת.

פורסם

שלום

מוסב במשך חודש וחצי

המיכל קטן מאוד וצריכת הדלק גרועה ב15 אחוז בערך (אני אומר בערך כי אין לי אומדן אמיתי, השתמשתי בבנזין בתוואי דרך שונה לחלוטין ממה שאני נוסע בו על גז).

מדובר על צריכה של 1:12 בפקקים יום יומיים.

המיכל יושב במקום הגלגל ספייר ומספק לי 35 ליטרים (למרות שבתדלוק האחרון נכנסו 36...), שמספיקים ל430~ קילומטרים.

הירידה בכוחות סוס היא ב2 בלבד לפי בדיקת הספק.

החסרון בחניות לא מורגש אצלי, גם כשנסעתי למשל להדסה עין כרם, אז החנתי בגג החניון ולא בחניון התת קרקעי (למרות שלא היה שילוט שאוסר), בחניון הקבוע שאני מגיע אליו יום יום אין שילוט שאוסר כי הוא לא תת קרקעי וכנראה גם מאוורר.

מה עוד אוכל לספר? החסכון מורגש, בערך 400-500 שקל בחודש חסכון נטו, שכרגע הולך להשלמת ההוצאה על ההסבה.

הגלגל ספייר אצלי יושב בבגאז בעמידה ובאלכסון, לידו סאב עם תיבה וזהו, אין מקום לשום דבר אחר בתכלס חוץ מכל מיני דברים קטנים, לא משנה לי במילא כי המושבים האחוריים אף פעם לא יכולים להיות מלאים, לכו תנסו 3 מבוגרים למושב אחורי של הגטס.

מה שכן - על בנזין יכולתי למשוך תדלוק אחת לשבועיים כמעט (מיכל גדול יותר וצריכה טובה יותר) ועכשיו אני מוצא את עצמי ממלא גז פעם ב5-7 ימים, בתחנה קבועה בין חולון לאזור, למזלי לא טרחה גדולה לנסוע לשם כי אני לומד קילומטרים ספורים מהאיזור, מה שכן אם נסעתי בשעת העומס, הוספתי לעצמי 20 דקות פקק למסלול, וכן, זה משתלם, ההבדל במחיר הוא כחצי שקל לליטר, מה שמניב כמעט 20 שקלים של חסכון בתדלוק (שווה ערך ל100 קמ נסיעה).

×
×
  • תוכן חדש...