Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מהחום והבלאי הצינורות שמובילים את המים למתזים התפוררי בקצה וגם מחבר ה-T שמחבר בינהם נשבר (כל זה צמוד למכסה מנוע).

האם מישהו יודע איפה אפשר לקנות חליפים זולים לזה? אולי בAliExpress?

איפה אני יכול למצוא את המידות המדויקות של החלקים הללו?

תודה רבה וחג שמח!

פורסם

אני גם קניתי את זה באותו הרכב העלות נמוכה מאוד(איזה 10 שקל לצינור וT) בנתניה בעמוס חלפים, בעיקרון אמור להיות את זה בכמעט כל חנות חלפים, חבל סתם לחכות חודשים עד שיגיע באיביי

PEUGEOT 206XS

פורסם
אני גם קניתי את זה באותו הרכב העלות נמוכה מאוד(איזה 10 שקל לצינור וT) בנתניה בעמוס חלפים, בעיקרון אמור להיות את זה בכמעט כל חנות חלפים, חבל סתם לחכות חודשים עד שיגיע באיביי

תודה!

רק לוודא, זה עמוס חלפים בפנקס 9, נתניה?

פורסם
אם לא תמצא בארץ יש באליאקספרס את כל הגדלים של הצינורות סליקון לא גומי רגיל ואת כל המחברים

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

תודה!

אתה יודע במקרה איך אני מברר מה הגדלים שאני צריך עבור הרכב הספציפי (פיז׳ו 206 שנת 2005) והאם יש לך לינק לחנות אמינה באליאקספרס?

פורסם

Pivot - Epman 4mm1Meter Silicone Vacuum Hose Tube Tubing Turbo Dump Radiator for Air / Water Black EP-VS-4-1M

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

הזמנתי מהם כמה פעמים צינורות יש להם כמעט בכל הגדלים שיש ברכב

פורסם

אמור להיות בכל חנות חלפים ואם לא אז בחנויות השקייה. עולה גרושים ממש וסביר להניח אפילו שלא ייקחו לך כסף על המחבר T הזה. רק מה שחשוב שתבדוק מ"מ

• תוכן חדש...