Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחלק מוויכוח עם חבר, עלתה השאלה הבאה (מה שבכותרת לא מנוסח היטב):

במידה והייתי עם הרכב שלי מעורב בתאונת דרכים - ובהנחה שאני הפוגע - ויש לי גם מצלמת רכב קדמית ואחורית שתיעדו את כל הנסיעה, האם אני מחוייב להודיע על כך למשטרה, לביטוח או לבית המשפט?

מצד אחד, עפ"י התיעוד אפשר בקלות לדעת מי האשם בתאונה ולפיכך כל הנגזרות של הביטוח, התביעה והתיק במשטרה.

מצד שני, בלי זה יש יותר ספק והאשמה היא לא בלעדית לי (זה כמו להודות "סליחה שפגעתי בך" ישר אחרי תאונה, מה שהרבה ממליצים לא לעשות).

כמובן לא מדובר בתאונת דרכים קריטית עם הרוגים וכו', ברמה כזו מה שחשוב זה לא הרכוש אלא חיי אדם ולמען הסר ספק לא הייתי מעורב בתאונה אלא מדובר בוויכוח עם חבר.

פורסם

בוא ונפריד את סוגי התאונות

בתאונת נזק בלבד, לעניות דעתי בתחום, אתה לא חייב לומר כלום על מצלמת רכב. כל מה שייפסק בדין, יפסק על ידי שופט שיחליט על פי העדויות שבפניו על חלוקת האחריות.

בתאונה עם נפגעים, שיש בה מעורבות חוקר תנועה, שוב, אינך חייב לדווח על המצלמה אך אם תישאל על כך, אסור לך לשקר כי הדבר יכול להחשב כשיבוש חקירה.

בנוגע ליושרה אישית? .........

פורסם

אני לא משפטן.

למיטב ידעתי, יש כלל במשפט, אם לצד אחד יש גישה לראיות שיכולות לחזק את טענותיו והוא נמנע מלהציג אותן, רואים בזה כאילו הראיות מחלישות את טענותיו.

כלומר, עשית תאונה, והצד השני שם לב שיש לך מצלמה. אם לא תציג את הסרטון והצד השני ישכנע את השופט שיש לך סרטון, זה עלול להיות נגדך.

כל זה אמור למשפט על נזיקין בלבד.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

הכלל קצת שונה והוא חל על כל ענפי המשפט.

מי שלא הביא ראיה שבידו , או לא העיד מישהו רלבנטי, חזקה כי אלה היו פועלים כנגדו.

חזקה = ניתן לסתור אותה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...