Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי מאזדה 3 2004 1600 ויש לה מספר תקלות:

1. הכיבוי האוטומטי של האיתות ימינה לא עובד ולא נכבה לאחר סיבוב ההגה. לאחר חיפוש גיליתי שזו תקלה ידועה במאזדה, השאלה שלי היא- האם יבוא חלק משומש כזה מאיביי יתקע במכס? האם מותר לייבא חלק כזה ובייחוד משומש? עלות החלק כולל משלוח היא 215 ש"ח והמשלוח הוא במשלוח רגיל ולא דרך פדקס,DHL וכו'...

http://www.ebay.com/itm/Blinker-Scheibenwischer-Stiel-Hatchback-Standard-Mazda-3-BK-2004-2008-/130964785241?fits=Make%3AMazda%7CModel%3A3&hash=item1e7e1c0859:g:vmsAAOSwLVZVsiDM

2. מונה ההילוכים (1-4 בספרה דיגטלית אדומה) לא מציג כשאר משולב הילוך D, אלא רק כשמשולב הילוך M. יש לשלושה חברים שלי רכב זהה ובכולם זה מציג גם ב-D. מה יכולה להיות הבעיה?

3.חגורת בטיחות לא חוזרת למקומה בקלות, מבקש המלצה לבעל מקצוע שיכול לסדר בחיפה והקריות.

4.כשמוסבבים את ההגה בנסיעה איטית או בעמידה יש רעשי חריקה מכיוון הבאגז/מושב אחורי (צד ימין כנראה), יכול להיות שזו בעיה בבולמים? הם לא דופקים בבאמפרים או משהו...

5.מפשיר אדים אחורי מפשיר אדים מאוד באיטיות, מה יכול להיות הבעיה?

ריכזתי הכל בפוסט אחד:-D,

תודה למשיבים.

• ספונסר פורום
פורסם

היי,

1. העלות של חלק כזה חדש עם אחריות לשנה היא 447 ש"ח לפני מע"מ. אין לי מושג לגבי העלות באיביי, אבל שווה לבדוק גם בפירוקיות מקומיות.

2. לא שמענו על תקלה כזו, בדגם שלך אמורות להופיע ספרות (בחדשות יותר ביטלו את התצוגה כי היא בלבלה נהגים). אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה ללא עלות.

3. המלצה: תנסה לנקות את החגורה היטב עם מגבונים לחים. הרבה פעמים זה עושה 80% מהעבודה.

4. קשה לענות ככה. בכל מקרה זו לא תלונה ששמענו עליה לפני.

5. ייתכן שחלק ממפשירי האדים אינם פעילים (הפסים ע"ג החלון). תנסה לבדוק שלמות של כולם או לבדוק אם סביב חלקם אין הפשרה של אדים כשהוא פועל.

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

תודה על העצות.

1.מצאתי בפירוק ב-250 ש"ח, עבודה אמרו שיעלה לי 150-250.

2. הבנתי שיכול להיות שזה קשור לתוכנת המחשב/גיר הגיוני?

3.ניסיתי, לא עזר.

4. הרעש קצת נחלש לאחר שהרכב עבר החלפת גומיות מסרק הגה וכיוון פרונט אבל הוא עדיין קיים.

5. נראה שכולם עובדים אבל רק אחרי שהרכב מתחמם, מתחילה להיות הפשרה וגם היא עדיין מאוד איטית.

• תוכן חדש...