Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ג'ימני 2008 שגמע 100,000 ק"מ, עבר החלפת נוזלים יזומה לפני שנה וחצי כשרכשנו אותו.

פעם בשבוע בערך אני בודק מפלס נוזלים ומוצא שחסר משהו כמו 30CC במיכל העודפים.

ואני פשוט ממלא עד הפעם הבאה שחסר (בערך אחת לחודש).

העניין הוא שזו תופעה שהתחילה הקיץ ובחורף לא היה חסר כלום.

בדקתי בחיבורי צינורות אם יש עדות לנזילה - לא מצאתי סימנים. רדיאטור חימום פנימי לא בדקתי.

הנוזל שמולא הוא של Valeoline מהול בכ 50% מים מזוקקים.

יכול להיות שהנוזל מתאדה ביום חם?

אני יודע שטמפרטורת הרתיחה של הנוזל היא בסביבות ה 140 מעלות, יש מצב שפתיחה איטית של הטרמוסטט גורמת לטמפרטורה לעלות עד שם?

מצד שני, יש לי רזומה לא קצר עם כל מיני רכבים. לא זוכר שהיה חסר לי נוזל קירור פעם.

תודה,

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

הכמות השבועית שאתה מאבד איננה טבעית , 30CC בשבוע זה אומר שיש נזילה ממש ממש קטנה , ולגבי הקיץ בחורף זה די הגיוני .

בקיץ חם יותר צינורות , רדיאטור מתרחבים (במיוחד המתכת ) .

בצע בדיקת לחץ ותראה אם זה מחזיק יותר מ20 דקות , אם יש ירידה אפילו הקטנה יש נזילה מאיזה שהוא מקום.

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם (נערך)

הכמות הזו חסרה לאחר כחודש, אם זה היה שבוע אז לא הייתה שאלה.

העניין הוא שזה נורא מזערי ובזמן יחסית ארוך...

עריכה אחרונה על ידי Muzic4Ever

פורסם

בעיקרון כמו שידוע לך מערכת סגורה , בעיקרון לא אמור להיות איבוד טבעי , אבל גם כמות כזאת בחודש מעידה על נזילה ולא על איבוד טבעי.

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

עם איבוד כמות קטנה שכזו אל תצפה לראות נוזל קירור יורד לריצפה. חפש סימנים/הזעות של הנוזל ליד כל צינורות הקירור שוב. יכול להיות מצב בו גם מיכסה הרדיאטור לא לא אוטם ב 100 אחוז.

פורסם

עבר שבוע, שוב חסר טיפ-טיפה של נוזל. אולי 10CC. ראיתי סימנים של נוזל קירור יבש שנראים כמו אבנית מסביב למכסה הרדיאטור אך אני לא יודע אם זה מהזמן האחרון או מהתקופה שהוחלפו הנוזלים.

בכל מקרה, ניקיתי הכל עכשיו, ונמשיך לעקוב. כרגע המכסה הוא החשוד העיקרי.

אמשיך לעדכן...

• תוכן חדש...