Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

האופנוע שלי הגיע מפלורידה, אני לא יודע מה מזג האוויר שם כי לא הייתי שם אבל פה בישראל כנראה חם הרבה יותר וקורה כל הזמן כשהמנוע חם מידי שהקרבורטור מציף תערובת עשירה מידי ושורף פלאגים.

האופנוע היה במוסך של הארלי לכיוון שצלח לרכיבה אחת.

מחוץ לעיר בזכות הנסיעה הקלה והרוח זה תקין ובתוך העיר עשר דקות נסיעה מובילות לגמגומים שבסופם הפלאגים יוצאים שחורים.

מכיוון שלא מדובר בקרבוראטור מקורי אלה בקרבורטור מגופה שטוחה ללא וואקום המוסך של הארלי סירבו להמשיך להתעסק בזה מכיוון שעבודה של "שען" עולה הרבה כסף והם לא יודעים לומר בכמה זה יסתיים, לכן העדיפו לוותר, הגיוני לגמרי.

מצאתי pdf של היצרן ואת היוטיוב שלהם להדרכה והבנתי אותו.

שבוע הבא אני מתכוון לבצע את הכיוון עצמאית בדיוק לפי היצרן, השלב השלישי של היצרן אומר שאם כל זה לא הצליח אז צריך להקטין דיזה (פיילוט ג'ט). ולנסות שוב.

רגע לפני שאני ניגש לאיביי וחבריו, מישהו מהאספנים כאן בארץ מכיר את הקרבורטור הנ"ל ואולי יש לו כמה חתיכות של ג'טינג?

אופנוען

פורסם

מי המוסך שסרב לטפל ב Sַ&S ?

זה הקרבורטור הכי נפוץ לדעתי שמורכב על הארלים ישנים.

פשוט הקרבורטור המקורי הוא חRא , ורוב מי שראיתי שם S&S

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אתה יכול לנסות את יאיר אבירם במוסך שלו שנמצא ליד מכון הדרום ביפו ,

טל 054-752-2873 הוא טיפל לי בקרבורטור זהה בסופטייל 84 שעשה קצת בעיות.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

פלורידה זו מדינה. האקלים משתנה לאזור לאזור שם. יש הבדל בין צפון, מרכז ודרום פלורידה מבחינת אקלים. לכן אתה צריך קודם לגלות מאיזו עיר או אזור האופנוע הגיע.

https://he.wikivoyage.org/wiki/%D7%A4%D7%9C%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%93%D7%94

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

טוב פתחתי אתמול את האמבטיה של הקרבוראטור כי היינו בטוחים כבר שהסט-אפ של הדיזות שם מותאם למדינות קרות כמו שכתוב בפתיחת השרשור.

אז במקרה יצא שהסט-אפ מתאים בול למה שמומלץ בקיץ הישראלי.

intermediate jet 280 שזה הפיילוט ג'ט וה-main jet 70 (זו ההמלצה לישראל).

כנראה יש איזה חלק כושל בקרבוראטור שלא עושה את עבודתו.

צריך לשפץ.

ביום שישי אפרוס את כל הקרבוראטור על השולחן ונמשיך הלאה.

אופנוען

פורסם

הי גלעד אני שוקל ייבוא של אופנוע מהארהב . האם אתה יכול לפרט קצת על התהליך? מה קנית וכמה ודרך מי ייבאת אותו. אני יודע שיש מספר מקורות ברשת לעניין אבל אני אשמח לשמוע את הרשמים שלך מהתהליך. ומה עם קצת תמונות של אופנוע?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

היי. אני קניתי מבנאדם פרטי.

את כל נושא השילוח ביצעתי באמצעות ushops.

אני חייב לציין שהשירות והיעילות שלהם זה משהו ברמה אחרת.

אין לי תלונה במיל אפילו, באמת שכל הכבוד להם.

תתקשר עם דנה במייל [email protected] והיא תסביר לך את כל הפרוצדורות.

בקשר לתמונות:

$_1.JPGIMG-20160612-WA0000.jpg

אופנוען

פורסם

טוב אחרי מלא עבודה שכללה הרבה לימוד עצמי והרבה התייעצויות עם מנוסים הצלחתי בעצמי לכוון הקרבוראטור הזה.

פעם ראשונה בחיי שאני פורס קרבוראטור, מנקה מרכיב ומכוון והכול עובד.

האופנוע עובד כמו דוקסה!

אם אין אני לא מי לי.

IMG-20160708-WA0002.jpg

אופנוען

• תוכן חדש...