Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל העוזרים,

 

אני מעוניין לרכוש טויוטה אוריס היברידית שנת 2013, ולהבנתי בוצעה מתיחת פנים מתישהו בשנה זו.

שני הסממנים הכי בולטים שמצאתי עד כה הם מסך מולטימדיה אשר קיים רק לאחר מתיחת הפנים, כאשר בנוסף תא המטען גדל ב81 ליטר.

בעוד לשים לב לגודל תא המטען (בתור אחד שכרגע עוד לא ראה פיזית אף אחת מהגרסאות) אולי יהיה קשה לשים לב, אני מניח שאם אני צודק לגבי מסך המולטימדיה, זה הבדל שקל לשים לב אליו.

 

האם יש עוד הבדלים בין שתי הגרסאות? אני מניח שהגרסא לאחר מתיחת הפנים יותר יקרה, כך שצריך לחשוב האם כל ההבדלים שווים את המחיר.

 

תודה מראש.

פורסם

תודה, אבל אני מדבר על אוריס.

אני יודע שעשו לה שתי מתיחות פנים, אחת סביבות 2013 ואחת ב-2015. הבעיה שראיתי (בתמונות) שני רכבים שנטען שהם 2013, אחד נראה לחלוטין כמו 2012 (רדיו בהתקנה מקומית) ובשני היה מסך מולטימדיה (לפי ICAR ב-2013 יש מסך מולטימדיה) ולכן הסקתי את המסקנה שיש שנתון 2013 משני הסוגים.

 

רציתי לראות האם מישהו יודע קצת יותר לעומק מזה.

פורסם

טעות של חוסר תשומת לב.

האוריס הנוכחית איתנו רק מ2013 , קשה לי להאמין שעשו לה מתיחת פנים עוד בשנה הראשונה לשיווק שלה.

2012 זו האוריס הקודמת.

מולטימדיה יכול להיות שהוספה מולטימדיה כסטנדרט.

רשמת גם שתא המטען גדל ב81 ליטר, מה שגורם לי לחשוד שאתה מתייחס להחלפת הדגם בחדש כמתיחת פנים.

פורסם

אתה צודק, טעות שלי. החלפת דגם שהייתה ב2013.

מולטימדיה אכן הוספה כסטנדרט לפי הבנתי ולפי מה שמפורסם ב-ICAR, אבל האם יכול להיות שלאוריס 2013 תהיה גרסא בלי מסך מולטימדיה? זה מה שמחשיד, ביד2 כתוב שהרכב שנת 2013 ועלה לכביש בפברואר, בגלל זה חשבתי שאולי זו מתיחת פנים שהייתה באמצע השנה.

פורסם

לדעתי בשנת 2013 שווקו שתי הגרסאות במקביל עד שנגמר המלאי הישן.

 

בגרסה של 2013 לאחר מתיחת הפנים יש מערכת מולטימדיה בכל הדגמים. הההבדל המשמעותי יותר הוא בגרסאות הסטיישן שם יש רמת גימור Sky View שמשווקת עם גג פנורמי לא נפתח.

הגרסה הנוכחית משווקת החל מיולי 2015.

|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|___

__|_____|_____|_____ In Construction ___|_____|_____|_____

|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|___

×
×
  • תוכן חדש...