Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לבצע השחרה לחלונות של הרכב שלי. מישהו מכיר אולי מקום שמוכר פילם השחרה איכותי במחיר סביר בארץ? אם לא אז אז אולי קישור לאיביי.

משלוחים של פילם מארה"ב מייקרים את העניין מאוד וזה הופך את כל העסק ללא משתלם.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

יש לי ויטרינה ארוכה של 8 מטר בבית,ורציתי להשחיר את החלון הנ"ל, חיפשתי המון, באתי לבעלי מקצוע בכדאי לרכוש מהם פילם, חלקם עשו לי פרצופים, חלקם הרביצו מחיר כיאלו אני קונה זהב, בקיצור נכנסתי לאייבי, דיברתי עם מוכר מארה"ב והזמנתי אצלו ב50$, 10 מטר של פילם של 3M.

BESTRONG BEbeautiful BEYOU

פורסם

בהצלחה ארתור!, אומנם לא קשור לפורום אבל אשמח אם תעלה תמונות של אחרי.

שתדע מראש זאת עבודה ביכלל ביכלל לא קלה, אני השחרתי את החלונות בחדר בערך מטר על חצי מטר והתוצאה סבירה, פה ושם יש בועות אחרי מאמץ רציני!.

אשמח לראות איך ילך לך עם 10מטר!!

דרך אגב רשמת שישאר לך ספייר נצל את זה לנסיונות.

פורסם

הזמנתי פילם של 3M. אחזור לדווח אחרי שיגיע.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
בהצלחה ארתור!, אומנם לא קשור לפורום אבל אשמח אם תעלה תמונות של אחרי.

שתדע מראש זאת עבודה ביכלל ביכלל לא קלה, אני השחרתי את החלונות בחדר בערך מטר על חצי מטר והתוצאה סבירה, פה ושם יש בועות אחרי מאמץ רציני!.

אשמח לראות איך ילך לך עם 10מטר!!

דרך אגב רשמת שישאר לך ספייר נצל את זה לנסיונות.

סיימתי את הפרוייקט כבר לפני כמה חודשים, יצא מדהים, כי האורך 8 מטר, אבל זה חלונות מחולקים של 2 מטר כל חלק ובניהם הפרדת אלומיניום, כמובן השתמשתי בפן, אני יצלם ויעלה!

BESTRONG BEbeautiful BEYOU

• תוכן חדש...