Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה בלי לחשוב בכלל!! יחידת הנעה בהרבה יותר טובה, היא מתנהגת יותר טוב, יותר איכותית, יותר יפה, יותר חסכונית, בקיצור יותר טובה מספורטז בהכל חוץ מהמרווח.

פורסם
קודם כל הספורטאז' מכוער מאוד. הדור הקודם הרבה יותר יפה. מי צריך את המערכות בטיחות האלה. סתם בולשיט, מנסים ככה לבלוע את הלקוחות. מי שיודע לנהוג כמו שצריך וערני בנהיגה, לא צריך את המערכות המטופשות האלה. למרות שהטוסון קצת יותר יקר מהספורטאז', התוספת הקטנה יחסית במחיר שווה את זה, רק בגלל שהטוסון הג'יפון הכי חתיך שקיים כרגע בסגמנט וגם הוא יותר נוח מהספורטאז'.

א. יופי הוא בעיני המתבונן.

ב. מי צריך את המערכות האלה- נהגים.

ג. המערכות האלו לא בולעות לקוחות, הסר דאגה מליבך. להיפך הן שומרות עליו בחיים.

ד. צודק, אבל חבל שכמעט כל נהג שני ברכב מסמס או מרוכז בדברים אחרים שהם לא נהיגה ולכן להם מערכות בטיחות חשובות ויכולות להציל חיים. באותה מידה אפשר להגיד שמי שכן מרוכז בנהיגה ועירני לא צריך כריות אוויר, לא ABS ובטח שלא ESP (אימרה שאני לא מסכים איתה).

ד. למה היא שווה את זה? כי הוא משלם עוד כסף ומקבל בקרת שיוט ואופציה לבחור קומפורט/נורמל/ספורט ברמת הקשיחות של ההגה? כי הצמיגים/מתלים/מנוע/מרווח יותר טובים מהספוראטז' (רמז- זה די אותו רכב)?

פורסם
קודם כל הספורטאז' מכוער מאוד. הדור הקודם הרבה יותר יפה. מי צריך את המערכות בטיחות האלה. סתם בולשיט, מנסים ככה לבלוע את הלקוחות. מי שיודע לנהוג כמו שצריך וערני בנהיגה, לא צריך את המערכות המטופשות האלה. למרות שהטוסון קצת יותר יקר מהספורטאז', התוספת הקטנה יחסית במחיר שווה את זה, רק בגלל שהטוסון הג'יפון הכי חתיך שקיים כרגע בסגמנט וגם הוא יותר נוח מהספורטאז'.

מי צריך את המערכות בטיחות האלה? צודק, הרי עיצוב חיצוני הרבה יותר חשוב.

חכה שיהיו לך ילדים, אין לי ספק שתדבר אחרת.

פורסם

שמע, מזמן לא קראתי הודעה כל כך..... עזוב. לא אפרט.

מכוער? זה לא קצת עניין של טעם כאילו? לטעמי למשל הוא מאוד יפה. אבל מילא זה, להגיד על המערכות בטיחות שהן בולשיט? מטופשות? אני ממש מקווה שאתה לא נוהג כמו שאתה כותב כאן. אם כן, אני מציע לך בדחיפות לקנות את הספורטאז' כי יש סיכוי טוב שהמערכות האלה יצילו את חייך.

אתה יודע שהמערכות "המטופשות" האלה הן סטנדרט ברכבים הרבה יותר יקרים? כולם טיפשים?

פורסם

אני קניתי את הספורטאז' החדש ומאוד מרוצה, ממש מרגישים את מערכות הביטחות בנהיגה יומיומית כשההגה מסתובב לבד כשאתה לא במרכז המסלול. עד לאחרונה נהגתי ביונדאי I35 , ומרגישים שדרוג אמיתי גם מבחינת נוחות הנסיעה וגם בתחושת הבטיחות.

אני ממליץ על הספורטאז לכל מי שמחפש מכונית משפחתית בטיחותית ( ואני יודע שהיא לא שייכת לקטגורית המשפחתיות) אבל היא עולה בערך כמו משפחתית, ולדעתי נוחה הרבה יותר ממשפחתית.

לגבי מחסור בכוח, בנהיגה יומיומית לעבודה או ככה סתם לסידורים עם הילדים לא מרגישים מחסור בכוח, ולמען האמת מי צריך ביצועים מיוחדים לצרכים משפחתיים.

יש מרחב פנים גדול מאוד בתא המטען ובפנים הרכב, וגם מערכת המולטימדיה משוכללת עם וויז.

אגב ראיתי גם את הטוסון , והרבה פחות התרשמתי..

בשורה תחתונה יש לי את הספורטאז' כבר כמה שבועות ואני מאוד מרוצה.

פורסם
אני קניתי את הספורטאז' החדש ומאוד מרוצה, ממש מרגישים את מערכות הביטחות בנהיגה יומיומית כשההגה מסתובב לבד כשאתה לא במרכז המסלול. עד לאחרונה נהגתי ביונדאי I35 , ומרגישים שדרוג אמיתי גם מבחינת נוחות הנסיעה וגם בתחושת הבטיחות.

אני ממליץ על הספורטאז לכל מי שמחפש מכונית משפחתית בטיחותית ( ואני יודע שהיא לא שייכת לקטגורית המשפחתיות) אבל היא עולה בערך כמו משפחתית, ולדעתי נוחה הרבה יותר ממשפחתית.

לגבי מחסור בכוח, בנהיגה יומיומית לעבודה או ככה סתם לסידורים עם הילדים לא מרגישים מחסור בכוח, ולמען האמת מי צריך ביצועים מיוחדים לצרכים משפחתיים.

יש מרחב פנים גדול מאוד בתא המטען ובפנים הרכב, וגם מערכת המולטימדיה משוכללת עם וויז.

אגב ראיתי גם את הטוסון , והרבה פחות התרשמתי..

בשורה תחתונה יש לי את הספורטאז' כבר כמה שבועות ואני מאוד מרוצה.

האם אתה באמת לא מרגיש בצורך למנוע 2000? האם הרכב לא "מתעצל" עד שהוא מזיז את עצמו ??? ...אותן התלבטויות יש לי עד לרגע זה

פורסם
האם אתה באמת לא מרגיש בצורך למנוע 2000? האם הרכב לא "מתעצל" עד שהוא מזיז את עצמו ??? ...אותן התלבטויות יש לי עד לרגע זה

אני לא מרגיש בעצלות כלשהיא.

בכל מקרה למטרות הנסיעה שלי הוא מספיק ויותר.

אני נוסע גם בכבישים מהירים ובינעירוניים, ולא מרגיש שום ירידה בכוח לעומת הרכב הקודם i35. להפך...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

כבעלים של הספורטאג' 1.6 , הרכב מגיב מעולה ומספק נסיעה נינוחה ברוב המהירויות.

אם רוב הנסיעות שלך הם בהרי ירושלים/נסיעות דחופות לאילת אז תשקול את המנוע 2000 משום שבעלויות מרגישים מחסור בכוח.

חוץ מזה רכב מעולה, מרווח ונוח. קניה טובה.

פורסם

אני מצטער אבל אני ממש לא מסכים איתך

דבר ראשון מכוער זה לגמרי עניין של טעם ( כמו שאני רואה שכברהרבה רשמו לך את זה ואני לא היחיד, איפלו נוחות נסיעה זה בעיני הנהג, לכל אחד נוח יותר רכב שונה )

בנוגע למערכת בטיחות, אני לא חושב שזה קשור ללדעת לנהוג ולהיות ערני, אני מאמין שכל מי שנוהג כל יום כבר למעלה מ20 שנה יודע לנהוג וכן בדרך כלל אני מאמין שהוא גם ערני. אבל להזכירך יש עוד נהגים על הכביש ואתה לא היחידי.

זאת מערכת שמצילה חיים, אתה יכול להגיד שזאת מערכת מטופשת וזאת החשיבה שלך אבל לדעתי זאת מערכת חשובה ביותר ואני מחכה שלכל הרכבים יהיה את המערכת הזאת ( או לפחות דומה )

בנוגע לשאלתך, ראיתי שרשמו לך כבר, הטוסון עולה יותר מהקיה והוא בלי מערכת הבטיחות.

המזאדה רכב מצויין אבל לדעתי קצת צפוף לנסיעה למשפחה.

כרגע משפחתי לדעתי הכי נכון והכי מתאים זה הספורטאז,

במידה וזה עוד לא הכיוון אז המאזדה זאת אחלה אופציה

• תוכן חדש...