Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אז הבשורה שבפי: בסוף הלכתי על ה-150 כ"ס.

מקווה להנות.

עוד שבועיים אקבל את הרכב ואם תרצו- אעדכן.

:wink:

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאיר,

התמונה שצירפתי צולמה מאתר מוטודיל, שוחחתי איתם היום כדי להסיר את העננה הרובצת סביב נושא האחריות..

האחריות לפי אחריות היבואן והרכב נרשם כרכב פרטי (ולא ליסינג, השכרה וכו') ולכן האחריות היא 3 שנים.

לגבי שאר האתרים שמוכרים 0 ק"מ, כדאי לברר מול האתר לפני שרוכשים.

פורסם

לשון אתר מוטודיל:

קניית רכב חדש 0 ק"מ מליסינג פרטי הנה הזדמנות צרכנית לחסוך אלפי שקלים בקניית רכב חדש מהניילונים דרך חברות ליסינג ( חשוב לציין, ברישיונות הרכב לא מופיע הערת ליסינג / החכר ).

לדעתי זה רשום כליסינג אבל לא ברישיון. ירידת ערך קיימת עד כמה שידוע לי.

אני קניתי רכב מליסינג 0 קמ. וגם לא מופיעה הערה ברישיון, זה עדיין לא אומר שזו בעלות פרטית!

פורסם

זה נשמע לי ממש מוזר כי באתר של צ''מפיון כתוב שכל רכישה של מעל 3 רכבים לא מזכה בהטבה של השנה השלישית.

אם מישהו מתכנן לקנות ב-0 ק"מ שווה לקבל את זה כתוב למניעת בעיה בשנה השלישית.

פורסם (נערך)
מה ההפרש במחיר ובאיבזור פרט לגג פנורמי ומושבים יותר טובים קצת?

ההפרש במחיר הוא 15000 שקל בין הגרסאות, ואפילו קיבלתי הצעה להנחה משמעותית יותר על הדגם הזול.

ההבדל בין הגרסאות הוא כאמור גג שמש ומושבים נוחים יותר, ומלבד זאת עוד קצת תאי אחסון, חיישני תאורה וגשם, מראה פנימית כהה, תאורה בסוככי השמש, תאורה חיצונית במראות, חישוקים 16", הנעה בלי מפתח ועוד קצת נגיעות עיצוביות כאלה ואחרות.

כמובן ההבדל הנוסף הוא בביצועים- 150 כ"ס ו-25.4 קג"מ לעומת 125 כ"ס ו-20.4 קג"מ.

עריכה אחרונה על ידי roeyd102

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
אהלן

אז הבשורה שבפי: בסוף הלכתי על ה-150 כ"ס.

מקווה להנות.

עוד שבועיים אקבל את הרכב ואם תרצו- אעדכן.

:wink:

@roeyd - אשמח לדעת את התרשמותך. בעיקר מפריע לי (מנסיעה עם 1.4 125) הוא השהיית הטורבו (מניח שכנל ב 150) וחוסר האינטגרציה לטלפון אנדוריד שלי. אי אפשר לחייג לאנשי קשר מההגה, אלא רק לשיחות אחרונות יוצאות/נכנסות, רק 4 FAVORITES וכו'.

אני מתלבט בין גרסת ה-150 לבין BMW 118i, היום עם מנוע 3 ציל' 1.5 טורבו, אמנם הספק קטן יותר - 136 כס, אבל אחרי נסיעת מבחן אני חושב שהשהיית הטורבו פחות נוכחת וגם 8 ההילוכים גורם להבדל כס להיות פחות בולט. וכמובן הנעה אחורית :) חבל רק שדברים בסיסיים אין כמו בקרת אקלים וכניסה ללא מפתח.

יש למישהו התרשמות נוספת?

• תוכן חדש...