Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שהטיוטה תהיה טובה יותר,אבל זה במחיר עלות אחזקה,מי שמתאים מעולה.

אנ לא סבלתי בפנדה כי לא הייתי נוסע גם על רכב מפנק יותר שיהווה בסיס להשוואה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה בדיוק העניין. הכל יחסי. אבל במחיר של פיקנטו חדשה אפשר לרכוש רכב לא חדש שיתאים הרבה יותר למשימה. מה גם שמנועים גדולים יותר כביש דווקא לא זללנים כי אין עצירות וזינוקים.

פורסם

נכון כמו הפיגו או האיביזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בליסינג, אי אפשר לקבל רכב משומש מקטגוריה גבוהה יותר במחיר של מיני חדשה [emoji3]

אבל כשמדובר ברכישה פרטית, אז בהחלט במחיר של סביביות 80 אלף שקל עדיף לקנות מכונית משפחתית קומפקטית בת כמה שנים עם נניח 50.000 ק"מ על השעון. היא תתאים הרבה יותר למשימה תוך שמירה על צריכת דלק דומה מאוד.

פורסם

נהגתי על הקופסאת שימורים הזאת במשך חודש, אני 1.87 והיה לי קשה למצוא תנוחה מתאימה, צריכת דלק גבוהה, לא הכי יציבה ולא נוחה

פורסם
הפיקנטו לא מרווחת בכלל מבפנים ואני עוד 1.76.

ביונדאי i10 הרבה יותר מרווח

מבנה לוח השעונים בינודאי בעייתי לבעלי רגלים ארוכות (שלי יותר ארוכות משלך באופן משמעותי (-: ) , בדגם החדש המצב טיפה יותר טוב אבל עדיין גרוע, לא יודע מה נסיונך אבל אני ביליתי מספר פעמים עם היונדאי ומעדיף מבחינת מרחב הנהג את הקיה.

פורסם

לא יודע על מה אתם מדברים בזמן שמשפחתיות קלילות וישנות עפות ברוח בדיוק כמו הפיקנטו אז לא רואה כאן משהו חריג.

הרכבים האלו יותר קלים ממני ואני שחיף.8)

למען האמת , פעם אחת הקפיצו אותי לנסיעה של כמה דקות בודדות בפיקנטו ולא אהבתי אותה מבפנים, היא באמת מרגישה קטנה מדי ולא נעימה אבל זה היה ממש בקטנה החוות דעת הזו.

פורסם
קיבלתי מההשכרה פיקנטו, אני 1.90 ופשוט לא הצלחתי לשבת בלי להיתקע עם הרגליים בהגה,

כל הכבוד לך.

אני עם 185 ס״מ וכשההגה למעלה והכסא עד הסוף אחורה אני והפיקאנטו האדומה שלי חברים טובים. יכול להיות שחמישה סנטימטר עושים כזה הבדל? ואני מודע שהרמתי כאן לעושר של תשובות שלא קשורות לנושא :-)

• תוכן חדש...