Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היכן אני יכול לרכוש (בארץ או איביי) מתאם שכזה? האם בכל אירופה (חוץ מאנגליה) יש את אותו התקן? האם מדובר בכזה שבו הארקה חשופה עליו (ללא פין, כמו אצלנו)? או שיש עוד תקנים?

באיזה תקן עליו לעמוד?

מה צ.ל. רשום עליו? כלומר - איך אדע שאני רוכש מוצר נכון וכמובן תקני?

תודה רבה!

פורסם (נערך)

חיבורי שני פינים באירופה זהים לאלה שלנו. ליתר דיוק, החל מ-1989 השקע הישראלי מקבל תקעי type C האירופי. שקעים ישראליים יותר ישנים הם בעלי פנים שטוחים אלכסוניים שבעייתיים הן מבחינת טיב המגע בין השקע לתקע (ולכן גם מבחינה בטיחותית) וגם מבחינת התאימות לאירופה.

חיבורים עם הארקה יש בכמה תקנים. תוכל ללמוד, למשל, כאן. בדוק פרטנית לגבי כל מדינה אליה אתה נוסע. הנפוצם הם Type E (צרפת), type F (גרמניה) וגם לאיטליה ושויצריה שקעים ייחודיים. בכל מקרה, כל השקעים באירופה יקבלו תקעי type C של מטענים סלולריים וכד'. כמוכן, במלונות יש בחדרי הרחצה שקעי 110/220V לעומס נמוך המיועדים למכשירי גילוח, אבל יכולים לשמש גם מטענים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המתאמים האלה בד"כ ללא ארקה.

יש סטים של מתאמים בכל חנות למוצרי חשמל\בית, יעלו פחות מאשר בדיוטי, שבונה על לקוחות שבויים ולחוצים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה, אבל לא הצלחתי לראות בקישורים שהעליתם כאן את התקעים בעלי 3 פינים (או שוב, אחד - ארקה - לא בתצורת פין).

עד כמה שזכור לי, ראיתי פעם תקע אירופאי, לא זוכר כרגע מהיכן, בעל מגע ארקה, ולא פין.

אחפש תמונה בגוגל ואעלה כאן.

פורסם (נערך)
תודה, אבל לא הצלחתי לראות בקישורים שהעליתם כאן את התקעים בעלי 3 פינים (או שוב, אחד - ארקה - לא בתצורת פין).

עד כמה שזכור לי, ראיתי פעם תקע אירופאי, לא זוכר כרגע מהיכן, בעל מגע ארקה, ולא פין.

אחפש תמונה בגוגל ואעלה כאן.

הסתכל בקישור שהבאתי. יש באירופה שלושה סוגי חיבורי ארקה: האיטלקי והשויצרי הדומים לשלנו (פין אמצעי בתקע וחור תואם בשקע), הצרפתי עם חור בתקע ופין בשקע (מקבל גם תקע גרמני), והגרמני (ידוע גם כ-Schuko) עם שני פסי ארקה על היקף התקע והשקע.

הדוגמא שהבאת מעלי נראית, על פניה, מתאימה לשקעים צרפתיים (שים לב לחור ופס המתכת בין הפינים) וגרמניים (פס מתכת בשוליים). אני לא בטוח שהפינים עצמם מתאימים, משום מה הם נראים לי קצרים ועבים מדי, אבל יתכן שזו אשליה של הצילום.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

אני קניתי מתאם מהחנות שרכשתי בה קומקום טיולים חשמלי.

המתאם הוא 240V שהשתמשתי בו בבולגריה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...