Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

ברשותי מרצדס C200 דיזל שנת 2009.

מידי פעם כאשר הייתי לוחץ הייתי לוחץ היו נשמעים רעשי מים בקטנה מכיוון הדשבורד.

לפני כחודש בערך, החלפתי משאבת מים, ועוד שני צינורות מים שהיו בלויים.

לאחר ההחלפה, רעשי המים התחזקו, וכעת אני שומע רשרושים מציקים החל מ2000 טורים.

המוסכניק טוען שככל הנראה יש סתימה ברדיאטור וזה מה שגורם לרעשים, הפתרון הוא להחליף את הרדיאטור אם זה מציק לי, או לנסות להוציא אותו ולנקות.

בנוסף אמר שאין משמעות גדולה לנושא ושאפשר לנסוע כך.

אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנושא.

ממה נובעים הרעשים, וכיצד ניתן לפתור את התקלה?

האם אכן ניתן להמשיך לנסוע כך?

נציין שביטול הרדיאטור לא בא בחשבון - בחורף הרכב קפוא וחימום הוא חובה בשבילי.

פורסם

מה שאתה שומע זה אוויר שנכנס למערכת מים.. כל מה שצריך לעשות זה לנקז אותו החוצה, חכה לתגובה של מישהו שמכיר את הרכב שיגיד לך איפה הברגי ניקוז, פעולה פשוטה למדי ולא חושב שיש שום צורך להחליף שום רדיאטור.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

גם אני חשבתי כך בהתחלה, גם אמרתי לבעל המוסך שאולי הבחור שטיפל לי ברכב לא ניקז אויר.

הוא טען שהאויר מתנקז ברכב הזה לבד ואין צורך לבצע איזו פעולה, הרמתי גבה ואמרתי בסדר.

נמתין לעוד תגובות

פורסם

מה שאני הייתי עושה מתחיל מהקטן לגדול.

תתחיל בנקיון יש שניי צינורות מים שניכנסים לדשבורד תנתק את שניהם ותכניס צנור מים בלחץ סביר תראה אם יוצא מים כמו שצריך מהחור השני .ובכול מקרה תנקז אויר ,ברוב הגרמניות הניקוז עצמאי דרך המכל עיבוי אבל לא תמיד כל האויר יוצא.אם אחרי כל זה נישארת עם הבעיה.תעבור לבדיקת לחצים שאין בריחה .

שהיה בהצלחה!

היה גולף..

וככה ישאר!

פורסם

אמנם יש לי קצת חוש טכני, אבל כדי להגיע לצינורות המדוברים צריך לפרק הרבה חלקים, משהו שכרגע אני מעדיף לא להתעסק איתו.

אני אנסה לנקז אויר בכל מני שיטות ונראה אם זה יעבוד.

• תוכן חדש...