Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עזוב מסרטן או לא, ראית פעם איך מייצרים את הזבל הזה במפעל?

הכי טוב לקנות בשר טרי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם בשר טרי זה לא ערובה לכלום. מפוצצים את בעלי החיים הללו בהורמונים כדי שיגדלו וישמינו כמה שיותר. ההורמונים הללו נספגים בצורה מעולה בגוף שלנו וגורמים להפרעות הורמונליות כאלו ואחרות.

תקנו בשר אורגני או שלפחות תמעיטו בצריכת הבשר לכמות חד שבועית. אתם תחסכו לעצמכם הרבה בלאגן בגוף.

הבהרה:

אינני טבעוני או צמחוני. למעשה אני חובב בשר לא קטן.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם (נערך)

אתם יודעים למה מייצרים נקניקיות דווקא ביום שישי במפעל?

כך טוחנים את כל הזבל שנשאר מכל השבוע.

אני קונה רק בשר ועוף טרי . מכין הכל לבד.

אני כבר שנים טוען שהעליה בתחלואת ילדים (במיוחד קשב וריכוז ורגישות) נגרמת אך ורק עקב צריכת מזון מתועש.

כשאנחנו היינו ילדים ההורים לא היו קונים אוכל קפוא הכל מכינים בבית.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

רק אני לא מבין איפה אפשר למצוא בשר טרי?

אני גר בטבריה ובכל הסופרים והקצביות בסביבה הכל מופשר או קפוא.

שמישהו יישפוך לי אור על הנושא בבקשה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש בשר טרי שמגיע מחו"ל בצינון, לא הקפאה. אני לא יודע איך אפשר להגדיר בשר כ"טרי" אחרי שהוסיפו לו כימיקלים לשימור בהקפאה.

בקצביות קטנות הבשר טרי, בד"כ נשחט באותו יום. למשל "אייזן" אם אתה מכיר.

אין לזה גבול. נותנים לחיות כימיקלים בחייהן כדי שלא יקבלו מחלות ויעבירו לבני אדם. מקובל עלי.

לדחוף כימיקלים לבשר אחרי שהחיה כבר מתה זה נטו לצרכי שיפור המוצר והגדלת רווחים ע"ח בריאות של הלקוח.

פורסם
רק אני לא מבין איפה אפשר למצוא בשר טרי?

אני גר בטבריה ובכל הסופרים והקצביות בסביבה הכל מופשר או קפוא.

שמישהו יישפוך לי אור על הנושא בבקשה.

או אתה מרמים לי להנחתה, אני שכן שלך מדרום עמק הירדן סע לדאבח יש להם שם יופי של קצביה הכל טרי הגוויות עומדות בויטרינה מאחורי הקצב בשר מעולה. שים לב שלא כשר שם כלומר לא מוכרים בשר פיגולים או פרות נמוכות פשוט שחיטה של ווטרינר שלדעתי עדיפה.

פורסם

בעבר ביקרתי באחד ממפעלי הנקניקיות המוכרים בארץ, במסגרת העבודה.

מי שראה את מכונת הספגטי בפעולה, לא יקנה לעולם נקניקיות.

פורסם
או אתה מרמים לי להנחתה, אני שכן שלך מדרום עמק הירדן סע לדאבח יש להם שם יופי של קצביה הכל טרי הגוויות עומדות בויטרינה מאחורי הקצב בשר מעולה. שים לב שלא כשר שם כלומר לא מוכרים בשר פיגולים או פרות נמוכות פשוט שחיטה של ווטרינר שלדעתי עדיפה.

דבאח הוא אחד מבתי המטבחיים הגדולים בארץ. יש להם גם ליין של בשר כשר, מי שצריך יכול לבדוק גם מולם. אני קונה ליד הבית בשר כשר של דבאח.

פורסם

דראק אחד גדול, כבר המון שנים שאני לא נוגע בנקנקיות, מקדונלדס, בשר קפוא מוכן, ופסטרמות

האמת שלכל אחד יש סיפור משלו (נקנקיות- אחרי שהמחלקה שלי סיימה לאכול מהסיר נקנקיות, המחלקה השניה שאכלה אחרינו גילת שבכל הנקניות יש תולעים...., פסטרמה אכלנו באיזה יום ניקיון פסח לדעתי ומישהו מהמחלקה פשוט הקיא בחולניות כל הלילה, בשר קפוא- פשוט ג'יפה, מקדונלדס- לשלם 40 ש"ח על ארוחה מינימלית עשויה מזבל? לא תודה.)

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מקדונלס זה הכי בדיחה. אפשר לקנות עיסקית במסעדה נורמלית במחירים שלהם. וזה 50 ש"ח לארוחה משביעה, לא 40.

פורסם

מכיר את דבאח מצויין, חבר. רק שאני לא מצליח להבדיל בין הבשר הטרי לבשר המופשר ואיך נאמר, לסמוך על החבר'ה שמועסקים שם אני לא יכול.

שים לב שיש המון מוצרים שנמצאים בויטרינה של הבשר "הטרי" באריזות של מותג PRIME (המותג של דבאח), מה שאומר שזה לא בשר טרי וגם לא מצונן.

דבר נוסף הוא שאינני מבין איך בשר "טרי" עגל יכול להימכר ב 49.90 ₪. כנראה שהוא לא טרי?

דבר נוסף בצע חיפוש בגוגל ותיווכח לגלות מספר לא קטן של תלונות של לקוחות על בשר מקולקל (מתייחס לסניף החדש שלו בעכו) ולפחות 2 מקרים מהשנים האחרונות בהן משרד הבריאות סגר לו את המשחטה עקב הפרות בתחום ההגיינה.

דבר אחרון- שמת לב מה רמת הניקיון בסביבה של העובדים בקצבייה שלו? הרצפה מלוכלכת, כל משטחי העבודה מלוכלכים בדם, סכין אחת נקייה לא ראיתי אפילו בתחילת יום העבודה. ואני לא מדבר על מקרה חד פעמי.

פורסם

מאז ומעולם הייתי חובב בשר מושבע ולא היה דבר כזה יום ללא בשר, נהפוכו, פעמיים ביום בשר.

בשנה האחרונה אני ואישתי נחשפים לכל הזוועות של תעשיית הבשר, ללא ספק זה גרם לנו לצמצם את צריכת הבשר, אני לא חושב שאהיה אי פעם צמחוני אבל צימצום צריכת הבשר בהחלט יכולה לתרום משהו לעולם.

ההצהרה הזאת אכן תגרום לצימצום סוגי הבשרים שאנחנו צורכים בבית.

פורסם

נסו להכין פסטרמה לבד. סיויק08 דפק פה מתכון לפני כמה ימים אפשר לחפש.

כל דבר שתכינו בבית יהיה מעולה ומזין.

ניגשים לקצב שואלים איפה תלויה הפרה. נכנסים אתו למקרר ובוחרים חלקים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...