Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ניסתי לצרוב DVD-R ולא עבד ברדיו דיסק, אולי יש דרך מיוחדת לצרוב?

ובכל מקרה מהן האופציות שלי? אני מעוניין בדרך לשמוע שירים באוטו חוץ מהרדיו. אתם מבינים בנושא יותר ממני וכנראה שיש כמה דרכים שאני אוכל לצאת מהמצב העגום הזה (musicless). תודה.

עריכה אחרונה על ידי שלום לכם
פורסם

איזה רכב? איזו מערכת?

אם הרכב שלך קורא CD-RW הוא אמור לקרוא CD-R.

DVD תוכל לקרוא רק במערכות שיועדו לקרוא דיסקים של DVD.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
איזה רכב? איזו מערכת?

אם הרכב שלך קורא CD-RW הוא אמור לקרוא CD-R.

DVD תוכל לקרוא רק במערכות שיועדו לקרוא דיסקים של DVD.

סובארו אימפרזה 2006. מערכת אני לא ממש יודע כי אני לא מבין בזה, אם אני זוכר נכון השם שעל הרדיו זה jvc. מקווה שזה אומר משהו. דרך אגב אני לא באמת יודע מה זה קורא ומה לא אבל רשום על הרדיו דיסק

CD-RW אז הנחתי שזה קורא רק מה שרשום.

פורסם

כנראה שהיחידה שיש לך עתיקה כמו הרכב, משהו בסגנון הזה (עם רישום זהה):

1265_JVC_KD_G115_Discontinued_2005_2006_Model_.jpg

CD-RW, זה בסה"כ CD שניתן לצריבה רב פעמית.

בעבר וגם היום, מערכות מתקשות לעיתים לקרוא דיסקים כאלו, וכנראה שלכן זה מצוין בגאון (כי היא כן יודעת).

אם תציין את הדגם המדויק, נוכל לשלוף מהרשת באילו פורמטים של קבצי מוזיקה המכשיר תומך (MP3, WAV וכד')

מעבר לפורמט CD-Audio הרגיל.

פורסם
כנראה שהיחידה שיש לך עתיקה כמו הרכב, משהו בסגנון הזה (עם רישום זהה):

1265_JVC_KD_G115_Discontinued_2005_2006_Model_.jpg

CD-RW, זה בסה"כ CD שניתן לצריבה רב פעמית.

בעבר וגם היום, מערכות מתקשות לעיתים לקרוא דיסקים כאלו, וכנראה שלכן זה מצוין בגאון (כי היא כן יודעת).

אם תציין את הדגם המדויק, נוכל לשלוף מהרשת באילו פורמטים של קבצי מוזיקה המכשיר תומך (MP3, WAV וכד')

מעבר לפורמט CD-Audio הרגיל.

שמע אתה שיחקת אותה עם התמונה הזאת כי זה אחד לאחד רק בצבע אפור.

פורסם

תרשום לנו את הדגם המדויק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

תוצאה של חיפוש בגוגל עם מילות מפתח. :-)

אם כך, כנראה שמדובר בדגם KD-G110, שזו חוברת ההוראות שלו.

מדובר במכשיר שלא תומך בשום קובץ דיגטלי דוגמת אלו שהזכרתי.

כך שתוכל לצרוב לו רק דיסקים מסוג CD-R ו-CD-RW בפורמט של אודיו CD (או CD-DA). שזה די מעפן בימינו.

אני מציע לשקול בחיוב השקעה במכשיר חדש, כאשר רובם תומכים בימינו בקבצי MP3, WAV, WMA ובעלי כניסות AUX ו-USB.

מכשירים בסיסיים מחברות מוכרות, ללא דיסק כלל מתחילים סביב 270 ש"ח, עם דיסק סביב 330 ש"ח ואם אתה רוצה מכשיר שגם כולל דיבורית BT שאיתה תוכל גם להזרים מוזיקה מהטלפון, אנחנו מדברים על כ-550 ש"ח צפונה.

כמובן לקחת בחשבון עוד 50-100 ש"ח עבור התקנה.

פורסם
תרשום לנו את הדגם המדויק.

טום קלע בול, הגעתי לאחד המדוייק דרך חיפוש של מה שהוא הביא בגוגל h257KDG110-f.jpeg

תוצאה של חיפוש בגוגל עם מילות מפתח. :-)

אם כך, כנראה שמדובר בדגם KD-G110, שזו חוברת ההוראות שלו.

מדובר במכשיר שלא תומך בשום קובץ דיגטלי דוגמת אלו שהזכרתי.

כך שתוכל לצרוב לו רק דיסקים מסוג CD-R ו-CD-RW בפורמט של אודיו CD (או CD-DA). שזה די מעפן בימינו.

אני מציע לשקול בחיוב השקעה במכשיר חדש, כאשר רובם תומכים בימינו בקבצי MP3, WAV, WMA ובעלי כניסות AUX ו-USB.

מכשירים בסיסיים מחברות מוכרות, ללא דיסק כלל מתחילים סביב 270 ש"ח, עם דיסק סביב 330 ש"ח ואם אתה רוצה מכשיר שגם כולל דיבורית BT שאיתה תוכל גם להזרים מוזיקה מהטלפון, אנחנו מדברים על כ-550 ש"ח צפונה.

כמובן לקחת בחשבון עוד 50-100 ש"ח עבור התקנה.

האם ניתן לצרוב על DVD בפורמט של אודיו CD? או שקומבינות שכאלה אינן אפשריות?

אני מרוצה מהמכשיר הזה מבחינת איכות שמע ככה שאני חושש מעט להחליף, אך שקלתי זאת אף לפני פתיחת השרשור כך שאני לא שולל.

פורסם
לא. DVD למעט הצורה הפיזית שלו, שונה לחלוטין מ-CD וכמו שדור הסביר, יתמך רק במערכת שיודעת לקרוא אותו. שלך אינו כזה.

אה, הבנתי... היכן מערכת ב300-350 (כולל התקנה, מקווה שיש מקומות שמתקינים בחינם אם קונים) תעמוד מבחינת ההבדל בצליל?

פורסם

מכשירים עממיים שמומלצים כאן לרוב הם של חברת פיוניר (וכן, יש גם מקבילות מחברות כמו JVC, קנווד, אלפיין, קלריון).

לפי סדר התמחורים (כפי שמופיע בזאפ) שרשמתי לעיל יש לך את:

MVH-X175UI/MVH-170UB (ללא דיסק).

DEH-X2750UI (עם דיסק).

DEH-4750BT (עם דיסק ועם BT).

שים לב, שמכשירים אלו אינם תומכים בדיסקים של DVD, אבל אם אתה מתכנן שימוש ב-CD, תוכל לצרוב ע"ג קבצים דיגיטליים דוגמת אלו שרשמתי ולהכניס הרבה יותר מוזיקה על כל דיסק.

אם מקור הקבצים שיהיו בשימוש יהיה איכותי, אני לא חושב שתהיה פגיעה באיכות.

לגבי האיפה והכמה יעלה בסה"כ - בצע סקר שוק.

לא מכיר מתקינים באזורך (שע"פ הסטוריית ההודעות שלך מדובר בבית שמש).

פורסם
מכשירים עממיים שמומלצים כאן לרוב הם של חברת פיוניר (וכן, יש גם מקבילות מחברות כמו JVC, קנווד, אלפיין, קלריון).

לפי סדר התמחורים (כפי שמופיע בזאפ) שרשמתי לעיל יש לך את:

MVH-X175UI/MVH-170UB (ללא דיסק).

DEH-X2750UI (עם דיסק).

DEH-4750BT (עם דיסק ועם BT).

שים לב, שמכשירים אלו אינם תומכים בדיסקים של DVD, אבל אם אתה מתכנן שימוש ב-CD, תוכל לצרוב ע"ג קבצים דיגיטליים דוגמת אלו שרשמתי ולהכניס הרבה יותר מוזיקה על כל דיסק.

אם מקור הקבצים שיהיו בשימוש יהיה איכותי, אני לא חושב שתהיה פגיעה באיכות.

לגבי האיפה והכמה יעלה בסה"כ - בצע סקר שוק.

לא מכיר מתקינים באזורך (שע"פ הסטוריית ההודעות שלך מדובר בבית שמש).

מה הכוונה ביציאות למגבר? האם זהו פרט שצריך לשים אליו לב?

אני אעדיף את האופציה עם הדיסק ובלי BT.

בקשר למתקינים, אני עובר הרבה בין בית שמש לחיפה ככה שכל המרכז על הדרך, אם אתה מכיר מתקינים באזור.

פורסם

אם יש לך כוונה עתידית לחבר מגבר חיצוני למערכת (בדר"כ מלווה בשדרוג הרמקולים אף הם), אז מספר היציאות למגבר חשוב. אחרת, זניח.

שתי חנויות שמופיעות בזאפ ולרוב מציעות את המחירים הנמוכים ביותר, הן אלכסנדר ו-Bombuy.

שתיהן יושבות בת"א, ולשתיהן אגף התקנות.

אין לי נסיון עם מי מהן.

פורסם

בכל מקרה בהתקנה פשוטה של רדיו דיסק לא אמורה להיות בעיה, לא צריך בשביל זה מתקין מיוחד.

פורסם

לא יודע למה אתה מתעקש על דיסק.

הרבה יותר הגיוני לרכוש דיסק און קי אחד ולשים עליו המון שירים ולהחליף מתי שרק רוצים. זה לא קופץ. לא מתבלה.אין התעסקות בצריבה. אין צורך בלחפש איפה לשים את הדיסקים ברכב. אין עלויות של רכישת דיסקים.

• תוכן חדש...