Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה

אני שוקל לקנות בולמים קדמיים של בילשטיין חדשים למרצדס W203 שלי, מק"ט 203-320-70-30 (במרצדס) / 22-14170. אפשר לשקול גם בולמים של SACHS או מרצדס מקורי..

הרצתי חיפוש בפורום אבל נראה שפעם אחרונה שדנו בנושא היה לפני כשלוש שנים. אני לא מבין גדול (בכלל) ורציתי לקבל סדר-גודל של מחיר טוב בחו"ל עבור הסט הקדמי. גם לינק יתקבל בברכה, בינתיים הכי זול שמצאתי היה ב 180 יורו שהם כ 700 ש"ח. זה מחיר טוב?

כמובן שאני מביא אותם באופן עצמאי ולא שולח לארץ..

אותה שאלה לגבי כל האחוריים (קדמי+אחורי), מהו מחיר טוב לקנות אותם בחו"ל..

תודה לכולם, שנה טובה וסליחה (יום-כיפור זה החג הבא בתור, לא? :roll:)

פורסם

דקר מביאים זקס (שזה גם טוב לי), מבקשים 480 ש״ח לאחד (כ-1000 ש״ח לשניהם) - בגלל זה חשבתי ש 700 לשניהם בחו״ל זה יותר יקר ממה שהייתי מצפה..

המאגר מביאים את Bilstein B4, מבקשים 740 ש״ח לאחד (כ-1500 ש״ח לזוג), ואספיר מתעסקים רק ב B6 לפחות וזה הרבה יותר יקר.

ראיתי בפורום אנשים מדווחים על 200 יורו לכל הסט של בילשטיין B4 (קדמיים ואחוריים), יש חיה כזאת?

פורסם (נערך)

וכמה יהיה מחיר טוב עבורם?

הכי טוב שמצאתי כרגע ברשת לקנות סט של בילשטיין B4:

שני קדמיים - 720 ש"ח

שני אחוריים - 410 ש"ח

שתי תושבות עבור הקדמיים (strut mounts) -כ 480 ש"ח

עלויות משלוח בתוך אירופה הן כ-100 ש"ח נוספים.

סה"כ כ - 1700 ש"ח עבור כל הסט. זה נשמע לי סביר מאוד, מה גם שסט פשוט יותר (גנרי) מסתכם בכ-1000 ש"ח .

ובכל זאת, ראיתי המון פוסטים כאן על מחירים זולים יותר מ1700 ש"ח לסט. אז אני מבקש שמישהו ישווה את המחיר (1500) לחו"ל, ולא למחירים המופקעים שגובים בארץ, אותם גם ככה אני לא יכול או מעוניין לשלם.

מישהו יכול לחוות דעה לגבי המחיר בחו"ל? תודה.

עריכה אחרונה על ידי elad_sht
פורסם

כמובן שלא חייבים לקנות בחו"ל גם הצעות למקומות בארץ שימכרו את הקדמיים+תושבות במחיר זול יותר יתקבלו בברכה..

פורסם

יש לך סט של B4 ב-3000 (כרטיס טיסה ומזוודות ורק תחשוב מה יקרה אם יתפס במכס[קנס, אישור מוסך, רישומון, מכון תקנים])

תדבר עם ה"מעבדה" בחולון הם מתעסקים עם BILSHTIEN ויש להם מחירים דיי טובים

פורסם

בילשטיין B4 לא יתנו לך שום יתרון על הזאקס - B4 זה סדרה שמקבילה לOEM של מרצדס.

הB6 מכוייל כבר יותר ספורטיבי וגם יותר יקר.

אז אם אתה בעניין של ספורטיבי לך על B6 או B8

אם לא , הייתי סוגר עניין עם זאקס

sl500 r129 1998

e240 w210 1998

• תוכן חדש...