Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Peugeot 207 קוד P0013

yahavz10
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נדלקה לי נורת Check Engine צהובה בלוח שעונים,עשיתי סריקה במחשב עם הOBD והוא מצא לי

Fault code:[P0013]

B Camshaft Position-Actuator Circuit (Bank 1

הרכב הוא פיג'ו 207 ידנית שנת 2008,אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה הבעיה,ממה יכול להיגרם ובכמה נזק מדובר כי חיפשתי ולא מצאתי תשובה ברורה ומפורטת.

Peugeot 206 XS 2008 1.6 Manual

Peugeot 207 2008 Sport 1.6 Manual

Seat Ibiza 2010 Sport 1.6 Manual

פורסם

לפי מה שאני זוכר ב99% ולפי חיפוש קצר בגוגל מדובר בסולונואיד של התזמון שסתומים הקדמי של הפליטה.

אבל אני עדין לא בטוח ב 100% רק מחר אוכל לבדוק.

פורסם

דרך אגב בדקתי היום מים והיה ממש מעט,אמנם לא ריק אבל מתחת למינימום וכשאני מדליק את הרכב רושם לי במסך במרכב Depolution Faulty,יכול להיות שזה מהמזג אוויר?

פורסם (נערך)
היום נדלקה לי נורת Check Engine צהובה בלוח שעונים,עשיתי סריקה במחשב עם הOBD והוא מצא לי

Fault code:[P0013]

B Camshaft Position-Actuator Circuit (Bank 1

הרכב הוא פיג'ו 207 ידנית שנת 2008,אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה הבעיה,ממה יכול להיגרם ובכמה נזק מדובר כי חיפשתי ולא מצאתי תשובה ברורה ומפורטת.

הרכב אוכל שמן? ו\או מעשן לבן חזק?

תקלה נפוצה מאוד בסוג רכב הזה.

בד"כ נגרם כתוצאה מבוצה \ שמן לא איכותי \ אקטואטור סתום עקב שמן זבל

עריכה אחרונה על ידי barak5915
פורסם

דווקא כל שבועיים אני בודק שמן ולא הוא ממש לא אוכל לי שמן,לגבי עשן לבן לא שמתי לב אבל אני אבדוק את העניין,ואני מטפל ברכב במוסך מורשה והכל מקורי כמובן טיפולים בזמן.

פורסם

היום הדלקתי את הרכב ואין שום נורה ושום דבר והרכב נוסע כרגיל ונעלמה ההודעה של Depultion Faulty

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
הקפצה,לצערי היום היא חזרה...

היי שלום,

יש לי את אותה בעייה ושני מוסכים שונים המליצו לי על 2 טיפולים שונים

מענין אותי לדעת איך בסוף נפתרה הבעייה

תודה

פורסם

מעניין מה כל אחד הציע ולאיזה מוסך נכנסת?

אם אתה מהמרכז, ממליץ לך לקפוץ למוסך גבע. שם תקבל איבחון ממוחשב ללא עלות והתחייבות. גם המחירים שם מעולים

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...