Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנחנו השארנו את המרכזי עבור הסלון, ביטלנו את שאר הפתחים לחדרים.

בכל חדר התקנו מזגן 1 כ"ס. ושלום על ישראל.

תצרוכת החשמל ירדה דראסטית, בגלל היכולת להפעיל צרכן ייעודי עבור כל חדר בצורה סלקטיבית. ולא להדליק את המפלצת עבור חדר הילדים וכו.

את הקנייה לשאר חדרי הבית וההתקנה ביצענו בחורף, הוזלת עלויות. יצא לכל מזגן כולל התקנה כ 1200 שח.

האם בחורף המחיר יורד בצורה כ"כ דראסטית ? אני בדיוק חיפשתי באינטרנט מחירים כולל התקנה וזה מתחיל מ- 2000-2200 ל 1 כס כולל התקנה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנחנו קנינו עכשיו תדיראן 10A חדש ב1450, ממליץ מאוד לחדר מגורים.

את ההתקנה ביצענו בעצמנו עם דוד שעובד בתחום.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הגיע הזמן למצוא דוד כזה..:lol:

עריכה: את האמת כל אחד יכול להתקין מזגן עם ידע בסיסי והסבר ראשוני,רק צריך ידיים טובות מאוד,כלים מתאימים להתעסקות עם הצנרת וביצים ענקיות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אנחנו קנינו עכשיו תדיראן 10A חדש ב1450, ממליץ מאוד לחדר מגורים.

את ההתקנה ביצענו בעצמנו עם דוד שעובד בתחום.

מאיפה ? גם אני רוצה 10A במחיר הזה

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איזשהו מחסן בחצור הגלילית,אני מחפש את הקבלה.

פורסם
לא הגבתי כי לא מצאתי.

אני כל היום חיכיתי שתחפש והייתי מוכן כבר לנסוע לשם.

בבקשה תחפש שוב כי ב 1450 שח (או קרוב לזה) אין תדיראן 10A כאן במרכז (אני מוכן לקנות משטח אם אפשרי או כמה יחידות לפחות).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק. אצלי במשרד יש שתי יחידות כאלה שנקנו ב1650 במבצע של וואלאשופס באיזה מחסן במושב נחלים. לפעמים יש מבצעים.

פורסם (נערך)
אני כל היום חיכיתי שתחפש והייתי מוכן כבר לנסוע לשם.

בבקשה תחפש שוב כי ב 1450 שח (או קרוב לזה) אין תדיראן 10A כאן במרכז (אני מוכן לקנות משטח אם אפשרי או כמה יחידות לפחות).

איציק

כן ברור, שאלתי את ההורים איפה הקבלה כי היא גם מהווה את האחריות! אם היא תמצא אז אעדכן אבל תבדוק כמה מחסנים כאלה כבר יכולים להיות בחצור הגלילית. זה מחסן שמוכר מוצרי חשמל בכמויות אולי אתה מכיר מישהו שמכיר מישהו.

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

פורסם
איציק. אצלי במשרד יש שתי יחידות כאלה שנקנו ב1650 במבצע של וואלאשופס באיזה מחסן במושב נחלים. לפעמים יש מבצעים.

המחיר הרגיל של וואלהשופס הוא 1800 שח. במבצע 1650 ש"ח - נגיד "בסדר" (לך תדע כל כמה חודשים יש כזה מבצע).

הבחור מדבר על 1450 ש"ח, הפרש משמעותי מאוד.

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בגדול לא. זו הוצאה חד פעמית על פני אולי עשר שנים ובכמות מוגבלת. אין משמעות בין 1500 ל1800.

אם הייתי צריך לקנות כזה כל חודש זה היה משמעותי.

פורסם
בגדול לא. זו הוצאה חד פעמית על פני אולי עשר שנים ובכמות מוגבלת. אין משמעות בין 1500 ל1800.

אם הייתי צריך לקנות כזה כל חודש זה היה משמעותי.

כקליאנט - אתה צודק (למרות שהרוב לא מסתכלים על זה כמוך)

כספק\מתקין ?

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...