Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני רוצה להדפיס כמות קטנה של מדבקות לרכב- עד 100 מדבקות בגודל של 6 על 6 אינץ'בערך על ויניל לבן(חומר פופולרי למדבקות רכב)

יצרתי קשר עם כמה בתי דפוס במרכז(6 לצורך העיניין) ולא שווה להם להדפיס כמות קטנה כזאת. במיוחד אם היא צורנית(חיתוך לצורה של תווי התמונה). לא דמיינתי לעצמי שיהיה כל כך קשה למצוא עסק שיעשה את העבודה. אני יכול לשלוח לחו"ל אבל מעדיף לתת פרנסה למקומיים.

 

מישהו נתקל או מכיר דרך להוציא את העבודה לפועל.

מחיר הוא מתשנה גמיש אך ל-200 מדבקות קיבלתי הצעות של 600 וגם 800.

 

 

תודה רבה לכל מי שיעז לעזור.

:)

פורסם

אתה יכול לבצע הזמנה ממוכר סיני, יש בעלי אקספרס מכירות שמציעות הדפסת מדבקות בעיצוב אישי, שווה לך לבדוק.

אולי גם תשקול הדפסה על חומר שקוף במקום לבקש חיתוך של הצורה בכדי להוזיל עלויות.

 

כדי לסבר את האוזן, נשתף הצעת מחיר שפעם קיבלתי מסיני שמצאתי בעלי אקספרס: 600 מדבקות עגולות בקוטר 6 ס"מ, PVC שקוף, 75 דולר כולל משלוח.

הוא אמר לי שכל כמות מתחת ל-600 תעלה אותו הדבר כמו 600.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

 

פורסם

אם אתה לא חייב חיתוך צורני אז הדפסה דיגיטלית היא האופציה הנכונה עבורך. בהדפסה כזאת אפשר לעשות כל כמות שתרצה בלי שום בעיה. מ-1-2 מדבקות ועד מאות בודדות. הבעיה היא שהדיו הזה קצת פחות איכותי ודוהה מהר בשמש.

 

חפש מקומות שמתמחים בשילוט לרכבים, הם עושים גם הדפסות משי על ויניל בכמויות קטנות. ספציפית יש לי ניסיון טוב עם פריזמה פרינט, ליד התחנה המרכזית בתל אביב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה רבה לכולם. לא חשבתי על עליאקספרס. אני אחפש עכשיו.

אני אתקשר מחר לפריזמה פרינט כדי לבדוק מה הם מציעים.

 

אולי באמת שווה לנסות בתי דפוס קטנים יותר.

 

שוב תודה לכולם!!

×
×
  • תוכן חדש...