Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

פוסט ראשון שלי כאן בפורום.

הייתי קורא לא מעט פה והחלטתי להירשם סוף סוף :)

אז ככה, התחדשתי בסיאט לאון ידנית 1.4, ואני חווה מידי פעם בעיה כשאני מעביר הילוכים (לרוב 1-2 או 2-3)

הבעיה מתרחשת בעיקר כשאני "מרביץ" ולוחץ קצת יותר גז מבדרך כלל (אפשר להבין אותי לא? סיאט חיה רעה!)

מה שקורה זה שאני מתחיל בראשון הם הרבה גז, מכניס קלאצ' בא להעביר לשני, כשאני מנסה להכניס בעדינות את ההילוך קורה לפעמים שהוא לא נכנס כמו שצריך או שהוא נכנס ואז תקוע באזור של שני (הוא לא חוזר למיקום של N) ואז יש רעש נוראי מהגיר שפשוט כואב בנשמה לשמוע רעש כזה מרכב כזה..

אני כמובן ישר לוחץ את הקלאצ ומכניס את ההילוך כמו שצריך.

איך שאני מבין זה הרסני ביותר לגיר וזה כבר קרה לי פעמיים ואני נורא לחוץ כי זה רכב חדש ולא רוצה להרוס אותו.

כשאני נוסע "רגוע" יחסית ומעביר הילוכים לאט אז אני לא חווה את הבעיה הזאת.

מה אני עושה לא בסדר?

יש לי רישיון כבר כמעט 5 שנים ואמנם לא נהגתי הילוכים הרבה זמן אבל לא יודע אם זה העברת הילוכים גרועה שלי או שיש בעיה ברכב.. (שכן בפולו הישנה שהיתה לי ההילוכים כן היו נתקעים אבל הבנתי שזה בעיקר כי הרכב היה ישן מודל 98)

אני זוכר מהשיעורי נהיגה שהילוכים נכנסים חלק וללא צורך בהפעלה רבה של כוח!

אם זאת בעיה כדאי לי לפנות לאחריות או שיזרקו את האשמה עלי ויגידו לי שאני נוהג גרוע?

מה נראה לכם? תקין שברכב חדש Seat Leon FR 1.4 תהיה בעיה כזאת?

ובנוסף אשמח לדעת מה גודל הנזק שנגרם כל פעם שדבר כזה קורה, האם יכולים לזהות את זה במוסך? זה למעשה שחיקה של הגלגלי שיניים של ההילוכים נכון???

האם אני גורם לנזק תמידי כבר אחרי פעם אחת??

אני ממש בחרדת נהיגה כבר כי מפחד להרוס את הרכב :(

תודה מראש!!

תמונות:

IMG_20150322_093536.jpgIMG_20150317_152819~2.jpg

• תוכן חדש...