Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אחי עדיין מחפש רכב ל6 מקומות.

המועמדות הסופיות הינן:

1. מיציבושי גראנדיס 2010 2.4 ליטר.

2. קיה קרניבל 2010 2.9 טורבו דיזל.

מה עדיף מבחינת אמינות ועלות אחזקה?

אני מאמין שהקיה תהיה יותר חסכונית בדלק, האם בצורה משמעותית?

תודה

פורסם

לקיה ולמיצובישי צריכת סולר/דלק דומה (באיזור ה-1/8 בנסיעה משולבת)

 

הקיה הרבה יותר יקרה לתזוקה מהמיצובישי.

 

ולכן התשובה (לדעתי) ברורה - המיצובישי גראנדיס עדיפה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נו באמת בגלל מקרה אחד לפסול רכב?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לפני כמה שנים גם אני התלבטתי בין השניים ולבסוף בחרתי בקרניבל. הסיבה העיקרית בגינה בחרתי בקרניבל היא מכיוון שבשורה השנייה כל מושב הוא נפרד בפני עצמו כך שקל מאוד למקם שם את כיסאות הבטיחות לילדים, בניגוד למיצובישי ששם יש ספסל בשורה השנייה.

הסיבה השנייה היא הכניסה והיציאה מהשורה השלישית. בקרניבל בגלל מבנה המושבים בשורה השנייה ניתן לקפל בקלות את אחד הכיסאות בשורה השנייה ולהיכנס לשורה השלישית ממה שאני זוכר בגרנדיס זה היה יותר מסובך.

פורסם (נערך)

מאחר והנסועה השנתית תהיה נמוכה אז הדגש הוא על אמינות ותחזוקה.

האם לא הייתם קונים את הגראנדיס בגלל מה שקרה למשפחת אטיאס? הבנתי 'הבעיה היתה שהנהג טיגן את הבלמים ולא בעיה ברכב.

עריכה אחרונה על ידי שגיא 601
×
×
  • תוכן חדש...