Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בונה מערכת בלימה.

מחפש חיבורי T, קונקטורים וצינורות בלימה קשיחים.

לגבי חלק מהמידות וסוגי ההברגות אני לא בטוח.

אשמח להמלצה על חנות שאוכל להגיע עם החלקים שברשותי ואוכל להרכיב את מה שחסר לי.

באזור המרכז.

תודה

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

מנסיון רב עם חלקים וחנויות לממכר חלקים למטרה זו אני ממליץ (ולא בפעם הראשונה) על מ.פ מרכז הצנרת שנמצא ברחוב הרצל, החנות מחזיקה אך ורק חלקים בעל תו תקן מייצור ארופאי או אמריקאי, משה ,בעל המקום הוא מומחה בכל הקשור לרכבים ייחודיים ובכלל הייצור לפי בקששה.

את "טכנו-צינור" אני מכיר טוב גם-כן ואלי בעל העסק יעזור לך בהכל , אך במחיר משלוש (לפחות) מ.מ.פ הצנרת.

אתה מוזמן להיכנס לפוריקט השיפוץ בחתימתי ולראות את ייצור מערכת הבילום למעשה מאפס שביצעתי בעזרת משה.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם
מנסיון רב עם חלקים וחנויות לממכר חלקים למטרה זו אני ממליץ (ולא בפעם הראשונה) על מ.פ מרכז הצנרת שנמצא ברחוב הרצל, החנות מחזיקה אך ורק חלקים בעל תו תקן מייצור ארופאי או אמריקאי, משה ,בעל המקום הוא מומחה בכל הקשור לרכבים ייחודיים ובכלל הייצור לפי בקששה.

את "טכנו-צינור" אני מכיר טוב גם-כן ואלי בעל העסק יעזור לך בהכל , אך במחיר משלוש (לפחות) מ.מ.פ הצנרת.

אתה מוזמן להיכנס לפוריקט השיפוץ בחתימתי ולראות את ייצור מערכת הבילום למעשה מאפס שביצעתי בעזרת משה.

כמה שאתה צודק לצערי...מחיר מגעיל,פשוט ניצול!

פורסם

מעולה. תודה רבה חברים (וגם לפונים בהודעות פרטיות ;-) )

עזרתם מאוד :-)

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

• תוכן חדש...