Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה שאני זוכר, אין שם פלאש.

אבדוק שוב ואחזור אליך.

בכול מקרה אם רשום לך 75 בלוח שעונים,אין שום סיבה שתקבל דוח כי היית במהירות המותרת בהתחשב בכך שהלוח שעונים מפרגן קצת במהירות..

פורסם

המצלמה שם פונה לכיוון שלך לא? זה היא נגד כיוון התנועה ולא עם כיוון כרגיל.

אז היה אפשר לראות בבירור אם היה פלאש או לא.

ואכן יש למצלמות האלו פלאש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש פלאש. במקרה על המקרה צולם במצלמת הרכב שלי. רואים בוודאות ששני הרכבים לפני מגדילים טווח בעוד אני נוסע 75 הם על 90 קמ"ש בערך, יש את המד מהירות הסולארי בצד ימין שמראה זאת. ברגע שהם הגיעו לקו המצלמה היה פלאש שנראה כאלו עליי, או שאני הוזה והוא עליהם?

אנסה לעלות כאן את הסרטון.

פורסם
נכון, הוייז התריע, אבל לא הייתי מוכן כי המצלמה מצלמת את חזית הרכב, מרוב לחץ ובלבול אני לא זוכר על כמה נסעתי.

אנחנו חיים במדינה של מושחתים שרוצים רק לסחוט אותנו.

יש מישהו שכן יודע אם היא פעילה כן נכון לתאריך 9.12.14?

ואיפה הנקודה בה היא מצלמת? לא זוכר אם ראיתי את החריצים על הכביש.. אני צריך לעבור שם שוב כדי לבדוק

אז הוויז התריעה על מצלמה וכשראית שהיא לכיון חזית הרכב זה הלחיץ אותך וגרם לך לבילבול?!

אתה רציני?? טוב שלא רשמת שזה גרם לך לאבד שליטה על הרכב.

פורסם

האתר הזה לא מחדש כלום, המצלמה פעילה. אבל לא רשום מאיזו מהירות היא מתחילה לצלם ולמה היא צילמה אותי כשנסעתי על 75 קמ"ש בעוד שהרכבים לפני שנסעו מהר יותר לא צולמו.

מתי בדיוק המצלמה הזאת שמצלמת חזיתית מתחילה לצלם?

הפלאש היה בדיוק שהמשאית היתה במרחק קצר ממנה וכאשר אני רחוק ממנה בבערך 100 מטרים.

פורסם

אתה צודק, נראה לי שעליתי על משהו! הפלאש הוא על המשאית בדיוק כשהיא עוברת את 2 האבנים בשניה 0:20.

ומשם המרחק אליה הוא כמה מטרים כדי שתוכל לתפוס את הלוחית שלו.

יש פלאש מהיר בשניה 0:17 בדיוק.

• תוכן חדש...