Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חשיבה והתייעצות המחשבה היא לכיוון הרכבים הללו, אני אקנה במגרש ליסינג כנראה בגלל האחריות.

מה דעתכם הבחירה הנבונה ביותר?

אנחנו משפחה צעירה ללא ילדים(בינתיים), אני נוהג כ15 אלף ק"מ בשנה, מחפש רכב נוח, חזק ובטיחותי (חזק יחסית אני אדם ריאלי).

תודה רבע לעוזרים

פורסם

לדעתי הפורטה היא שילוב לא רע של מה שטוב במאזדה ובפורד.

הפורד מרווחת ונוחה אבל דיי עצלנית והמאזדה זריזה יותר ונראית יותר טוב אבל פחות מרווחת.

הפורטה מרווחת, דיי נוחה (לדעתי לפחות), מבודדת ומאובזרת בצורה סבירה גם בדגם הפשוט.

תשתדל לרכוש רכב משנת 2011 ומעלה עם גיר 6 הילוכים שהופך את הרכב לשקט וחסכוני יותר בשיוט. ניתן לזהות לפי ידית ההילוכים עם שקיק העור ומאותתי לד במראות הצד.

• תוכן חדש...