Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הגיר הרובוטי של פיאט 500? (היה: הגיע הזמן להחליף את הרכב)

Liron97
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אז לאחר 8 שנים עם מיצובישי לנסר 2001 ו135K קילומטר הגיע הזמן להחליף את הרכב.

הנהגים ברכב זה אני ואימי ואחי שחוזר מהצבא פעם בשבועיים פחות או יותר. כעיקרון במשפחה אנחנו 6 נפשות אך יש עוד 2 רכבים.

אמא שלי ממש נדלקה על הפיאט 500 וגם אני הוא מתאים בול לצרכים שלנו ברוב הנסיעות שלנו זה מקסימום 3 אנשים ואנחנו די קטנים וכבר בדקנו את הרכב מבפנים ומבחינת הגודל הוא התקבל.

אנחנו מעוניינים בדגם של ה - 1400 עכשיו הבעיה היא שהוא רובוטי ועוד לא עשינו נסיעת מבחן אבל היה לנו בזמנו טויוטה קורולה 2009 עם גיר רובוטי והוא היה פשוט זוועתי בלשון המעטה מבחינת כל המשפחה.

השאלה איך הגיר של הקורולה בהשוואה לגיר של ה500 ועוד עליה מבחינת אמינות וצריכת בדלק אמיתית.

אם יש עוד הצעות אני ישמח למרות שדי ננעלנו עליה רק עניין הגיר יטיל את הוטו. התקציב שלנו הוא 60K והצרכים שלנו הם חיסכון בדלק אמינות ושיהיה לו "לוק" צעיר ומגניב.

תודה , לירון.

5 3 1 R

┤┼┼└

6 4 2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מציע שתבצעו נסיעת מבחן ותחליטו, הגיר הזה גם יחסית יקר לתיקון אם הוא מתקלקל, אך עם זאת בנתיים הוא מראה אמינות טובה.

מה דעתך על קיה פיקנטו למשל?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם סבלתם כל כך מהגיר הרובוטי של הקורולה אז כנראה שתסבלו גם מהגיר הרובוטי של הפיאט. הוא לא טוב משמעותית, אם בכלל.

אם אתם מחפשים חיסכון בדלק ואמינות ביחד עם גיר אוטומטי חפשו מיצובישי ספייס סטאר או ניסאן מיקרה. לא יודע לגבי הלוק (זה עניין של טעם) אבל הן חסכוניות ואמינות. כבונוס תקבלו גיר רציף שהוא ההפך המוחלט מגיר רובוטי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היתרון ב500 שהיא כביכול "זריזה" ביחס לספייס סטאר \ פיקנטו , מנוע 1400 עם 100 כ"ס ביחס לפיקנטו (85) או ספייסטאר (80) שלא תבינו אני לא שולל קיה פיקנטו או כל רכב אחר שעונה על דרישותי אבל זה בדוק ב- 100% שהגיר שלה בהשוואה לגיר של הקורולה הוא פחות או יותר אותו דבר ?

5 3 1 R

┤┼┼└

6 4 2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לירון

אתם מוזמנים להגיע אלינו ולעשות נסיעת מבחן על פיאט 500 חדשה ולהכיר אותה מקרוב, גם אם אתם מחפשים לקנות רכב יד שניה.

אין לנו ספק שתכירו במהירות את יתרונות הרכב ואת נוחות הנהיגה בה.

אם תרצו שנשלח אתכם לאולם המכירות הקרוב אליכם, שלחו לנו הודעה פרטית.

לשירתכם בכל עניין

שירות לקוחות סמל"ת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תעשו נסיעת מבחן.

בכל מקרה, קחו בחשבון שכיום ב-69K קונים קיה פיקנטו\ספייס סטאר אוטומטיות רגילות.

הפיקנטו יותר חדישה מהספייס סטאר שנראית כמו רכב משנות ה-90, אבל פחות חסכונית ממנה ברמה משמעותית. במקרה שלכם, אתם כנראה לא נוסעים הרבה, אז אין הרבה משמעות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגיר הרובוטי של הפיאט טוב משל הטויוטה, לפחות לדעתי. הוא עדיין לא מרגיש כמו אוטומטי או רובוטי כפול מצמדים אבל הוא פחות מנדנד ומציק מזה של הקורולה, אבל אני עם אלה שממליצים להתרחק אם יש לכם ניסיון רע עם הקורולה.

אם ה-500 ממש עושה לכם את זה כדאי שתעשו נסיעת מבחן כמה שיותר ארוכה שתכלול גם שימוש עירוני, גם בין עירוני וגם זינוקים בעליה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...