Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא שאלה כללית.

יש לי רכב שמאוד יקר ללבי.

התכנון שלי הוא להחנות את הרכב ולצאת למסלול הליכה של כמה שעות. המסלול המסויים עוד לא נקבע אבל הכיוון הכללי הוא איפשהו בנגב שדה בוקר/ בקעת הקנאים/ ניצנה וכד'

שמעתי על מקרים בהם בעלי רכב השאירו את רכבם, יצאו למסלול ושחזרו, הרכב לא היה שם או שהיה פרוץ.

[אגב, הרכב הוא פונטו 2001 במצב מצוין ++ - האם הוא מבוקש בקרב הגנבים בנגב?]

מה המצב היום האם החשש שלי מוצדק?

פורסם

החשש שלך מוצדק. אם כי יש אזורים מועדים יותר ופחות לפורענות, בגדול לא מומלץ להשאיר רכב לבד באזור הזה.

לצערך הרב פספסת את הזמן הטוב. בחול המועד סוכות יש שמירה של רשות הטבע והגנים ברוב החניונים החשובים, מה שהיה מאפשר לך להשאיר את הרכב בצורה בטוחה יחסית. עכשיו נגמר חול המועד ואיתו השמירה. השמירה הבאה תהיה בחול המועד פסח.

אם תציין בדיוק את המסלול שאתה רוצה לעשות אולי אוכל לכוון אותך לנקודת חניה בטוחה יחסית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

1. אם שדה בוקר משתלב במסלול, השאר את הרכב במכללת שדה בוקר, אף אחד לא יגע שם לרעה ברכב.

2. בנימה הומוריסטית, הנער הבדואי שיביא למאהל פונטו 2001 שהוא גנב יקבל כ"כ הרבה מכות, שנראה לי שאין חשש שזה יקרה :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מבין את החששות. קרה לי מקרה שנגמר לי הדלק באמצע נסיעה ופחדתי ללכת רבע שעה ברגל לתחנת הדלק בכדי שלא יקרה משהו לרכב. דרך אגב, גם פונטו שנת 2000 :)

שים אותו במכללת שדה בוקר כמו שרשמו מעלי ויהיה בסדר.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אם פנייך מועדות לכיוון ניצנה אתה יכול להכנס ליישוב קדש ברנע הסמוך ולחנות שום, אף אחד לא יגע לך ברכב בתוך היישוב.

שדה בוקר- כפי שציינו, מכללת שדה בוקר, או בחניון של הצריף של בן גוריון.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...