Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל לך להתחבר לחיישן הטמפ' הקיים. עברו הזמנים שהיה ניתן לעשות קומבינות.

כאשר אתה מחבר רכיב במקביל לחיווט החשמלי של חיישן הטמפ' הקיים אתה משנה את התנגדות הכללית והקיבוליות בגלל הוספת חיווט חשמלי ודבר שבהחלט עלול לבלבל את מחשב הרכב.

קצר שעלול לקרות כתוצאה מהתקנה לקוייה של השעון הנוסף עלול לגרום נזק למחשב הרכב שאליו מחובר החיישן המקורי.

למען הפרוטוקול, בדקתי אפשרות להתחבר לחיישן המקורי בדרך אחרת: החלפת לוח השעונים (מצ"ב תמונה עם ההבדלים).

זאת השאלה ששאלתי את צמפיון:

"ברשותי סקודה פאביה דגם הספורט, מנוע 1.6 16V דגם BTS עם גיר אוטומט 6 הילוכים קדמיים. הרכב שנת 2008 ואני יד ראשונה. בזמנו מכרתם את הרכב (בעצם עד היום) עם הלוח השעונים הפשוט ביותר, כלומר ללא מד חום מנוע, ועם מסך אמצעי בסיסי במקום מחשב דרך מורחב. רציתי לשאול (אם אני לא מסבך אתכם יותר מידי), במידה ואני משיג לוח שעונים עם מד חום מנוע ומחשב דרך מלא כמו שנמכר באירופה (Maxi-dot) ומתקין אותו אצלי, האם הוא יעבוד? מדובר בכמה ברגים וחיבור קונקטור, אך יש להתייחס לסוגיות הבאות

:

1. האם מד חום המנוע יעבוד? על פניו נראה שכן, הנתון מוצג ב- VAG-COM.

2. האם התצוגה המרכזית תעבוד, האם אקבל חיווי על ההילוכים למשל? האם יש הבדל בין מק"ט לוח עם גיר ידני לאוטומט? בלוח הפשוט התשובה כן.

3. האם תהיה הצתה למנוע? אזכיר כי בדגם הזה יחידת האימובילייזר נמצאת בלוח השעונים ומתקשרת דרכו עם המחשב ניהול מנוע. לא מעוניין להחליף מחשב ולכן יש לסכרן את הלוח החדש עם המחשב. מצ"ב תמונה של הלוחות. תודה."

זאת התשובה:

"שאלתך נבדקה לעומק ע"י מנהל המחלקה הטכנית אצלנו, ולהלן התשובות:

באופן כללי אין לנו ניסיון כזה ולכן התשובות הן בגדר השערות.

1. סביר להניח שיעבוד

2. לא ידוע האם התצוגה המרכזית תעבוד. קיים הבדל במק"ט בין לוח לגיר ידני לבין לוח לגיר אוטומטי, וקיימים הבדלים בין השנתונים (נדרש להזמין לפי מספר השלדה של הרכב)

3. במידה והלוח לא משומש ומתאים לרכב, לא אמורה להיות בעיה לסנכרן את האימובילייזר למחשב המנוע והמפתחות."

1474508_10204967879345489_3092088972340521436_n.jpg

פורסם

השעונים שהבאת כאן מאיביי אכן חשמליים.

לא מצאתי באיביי שעון מכאני, אבל לפני כ5 שנים קניתי כזה בארץ בחנות חלפים, עלה לי 50 שקל.

יש יעוד אופציה, השעון מאיביי מגיע עם יוניט. אתה יכול לנסות לדחוף את היוניט בתוך צינור מים. תצטרך בשביל זה לעשות חור באחד הצינורות ולתאם. אבל זה לא מומלץ

• תוכן חדש...