Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חח , הזכרת לי

הגנסיס מגיעה עם נעלים 19X225X45 מקדימה

ו 19X245X45 מאחורה (ועוד האיש מכירות אמר לי שהרבה מחליפים לגאנט 20 אחכ)

רק לצורך השוואה , הניסאן זה 18 , בימר 17 ,וולוו 18 ובסקובי שלנו אני מרוצה מאד מה 17 (אגב הוולוו שלנו בארץ היתה עם 16 ).

ההגה היה יותר טוב מבסקובי שלנו אבל אכן הכי פחות מכולם (אולי בוולוו במצב שלדה של נוחות היה פחות מתקשר) .

לא הייתי אומר מת , אבל לא חושב ששם יונדאי השקיעו את הכסף .

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

עוד עדכון , קפצתי ללקסוס לעשות סיבוב על IS250 וגם היה שם IS-F .

אז ככה , ה 250 ממש לא מספק את הסחורה ולא חשתי הבדל בין זה לבין הסובארו שלנו (הבדל 8000 דולר לפחות בעלות קניה) .

הרכב מאד מרגיש עבורי כמו טיוטה קאמרי קצת יותר מושחזת , אבל שום דבר לא היה מרגש.

אבל , לעומת זה ה IS-F שעולה 64 אלף דולר .... וואו

מכונה יפנית שנועדה לעשות דבר אחד - לשים לך חיוך על הפרצוף תוך כדי שתיית דלק .

כל הילוך היה מדוייק והרכב ממש ידע מתי התכוונתי להעביר הילוך .

ומצד שני למעט ה 4 אגזוזים ,שאתה עומד ברמזור ונוסע רגוע אתה ממש כמו כל רכב אחר.

בקיצור , זה לא בתקציב ולא בשיקול אבל בהחלט היתה חוויה (וזאת אגב הסיבה שאני מגיע כל פעם לנסיעות מבחן עם הטסלה ,זה שאני יודע שאני לא מתכוון להוציא כאלה סכומים לא אומר שאני רוצה שאנשי המכירות ידעו).

פורסם

שקניתי את הסובארו נסענו ה G35 שהיה מאד מאד מאכזב

ה G37S היה מחוץ לתקציב , ברמת העקרון אני עדיין מתקשה להאמין שחברה שהוציאה את ה 370Z ואת ה GTR עושה גם את הסנטרה (הרכב הכי מכוער בארה"ב) ... אז כרגע אינפינטי לא במשחק (ולצורך העניין גם לקסוס לא אבל נסעתי לבדוק רק בכדי לוודא זאת).

אני חושב שאם לא היה שיקול כספי בנושא האחזקה אז אחת המרצדס הגדולות היתה מנצחת בקלות .

אבל חשוב לציין שבנושא הביטוח פה , מנוע 4 ציל מקבל הנחה בביטוח , 6 ציל זה הסטנדרט ו 8 ציל משלם פרמיה נוספת ומעל זה והספקים של מעל 450 כ"ס זה כבר יקר לבטח (לפחות על פי בדיקה שעשיתי שבוע שעבר ) גם רכב עם רק שני מושבים משלם פרמיה נוספת (בגלל שזה נקרא רכב ספורט).

פורסם

מוכן להתפשר על יד שנייה? אם כך מוסטנג בוס יכולה להיות אופציה מעניינת,אם באירופאיות עסקינן מה רע ב1M אם המחירים שלהם טרם נסקו אי שם למרומים,אם לא תקנה,וכנראה תמכור בעוד שנתיים סביב אותו מחיר.

Porsche 944 turbo

פורסם

חייב להצטרף להמלצה על ה-G37 קופה. לי היתה את הסדאן והקופה יותר מושחזת. מנוע, מנוע ועוד קצת מנוע. המון כח, מרווח ובלי הפוזה של "אני מליונר וערס"

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
מוכן להתפשר על יד שנייה? אם כך מוסטנג בוס יכולה להיות אופציה מעניינת,אם באירופאיות עסקינן מה רע ב1M אם המחירים שלהם טרם נסקו אי שם למרומים,אם לא תקנה,וכנראה תמכור בעוד שנתיים סביב אותו מחיר.

מה הטעם?

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

מבלי לפגוע, לפי הניואנסים של פותח השרשור וההתרשמות שלו מהרכבים עליהם נסע במסגרת הבדיקות שביצע, כנראה שמה שמספק ה- 1M לאו דווקא ברשימת הדרישות שלו. ושוב, כל אחד ודרישותיו.

מעבר לכך, ה- 1M נמכרה בארה"ב במספרים זעומים (יחסית, מאות יחידות על כל היבשת). הרכב נמכר במקור מהדילר ב- 49K-53K והיום כיד שנייה נסחר סביב 60K-65K. כך ש....

אגב, כבעלים של 370Z משך 3 שנים, אכן רכב שעונה על הדרישות של פותח השרשור. אמינות יפנית, חלפים זולים, יכולת שיפורים בארה"ב ללא הגבלה, דריפטרית לא רעה. בקיצור - ממליץ בחום. ה- 1M היא כבר ב- LEVEL אחר. מכל הבחינות.

---

פורסם

נתחיל מהסוף , טרם קניתי . זה מתיש כל הנושא הזה ואני מבזבז זמן רב מהסופש שלי בנסיעות מבחן.

M1 לא נשקלה בכלל היות ולמיטב זכרוני מטופ גיר זה ידני בלבד (וברור שעוד יותר יקר מ 135 שגם ככה בקצה העליון של התקציב).

אגב לדעתי טיפש מי שקונה M1 ב 64 משומש כאשר IS-F נמכר באותו מחיר חדש .

BOSS מוסטנג בכלל לא בחשבון בגלל שזה רכב מאד נדיר ולא ניתן לטפל בו בכל מקום והוא והוא בטח עוד פחות אמין מהמקורי של פורד , בקיצור- לא ההרפתקאה שלי.

ה G37S קופה מצריך דלק פרימיום (אפילו לא 89 אלא 91) אז גם לא במשחק .

אני חושב שאם אמצא דיל מצויין על ה 370 אולי הוא אבחר בו אבל כרגע הרכב שאני מתכוון לקנות זה הגנסיס ,נשאר לבחור אם אני נפרד מעוד קצת כסף ובוחר את הרמת גימור הגבוהה (בשביל הדיפ מוגבל החלקה).

סתם בדיחה קטנה, היום בבוקר שהתעוררתי האישה אמרה לי , "תגיד אולי תקנה מיני . זה רכב כל כך חמוד " הסתובבתי לצד השני והמשכתי לישון ... לכזה סיוט אני לא מתעורר.

פורסם

שאלה שמסקרנת אותי, איזה רכב הרגיש לך עם הכי הרבה כוח? הכוונה יותר לכיוון האצות ביניים ולאו דווקא מתחילת נסיעה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זאת שאלה מעניינת כי התשובה תהיה לא צפויה.

ללא צל של ספק זה היה הוולוו.

אחכ הבימר והניסן והיונדאי לבסוף.

אולי זה לא הוגן בגלל שהוולוו זאת גרסה מאד מושחזת של ה S60 ולמעשה היה מאד צפוי שזאת תהיה התוצאה ( לפחות מבחינתי שהתחלתי לחפש) .

ביציאה מהמקום לדעתי היונדאי היתה הכי חזקה בעיקר שמעבירים את התיבה למצב ספורט.

• תוכן חדש...