Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפשר לדעת באיזה מגרש מדובר? זאת על מנת שמי שנתקל בשרשור זה ידע בעצמו יזיהיר אחרים....

פשוט בושה וטוב שהחלטת לעבור לרכב הבא.

בוודאי-המגרש זה אוויס.

עכשיו עדכון טרי:

הייתי בשברולט טרייד אין. קיבלתי הצעה על שברולט קרוז 2011 68,000 ק"מ.

בטופס הבדיקה שלהם מצויינים הדברים הבאים.

שיחדה וצרכב בעלי משמעות נמוכה: פגיעות מרכב ושריטות מסביב, נזק לספים-לתיקון, נזק לפגושים.

בהיסטוריית טיפולים של הרכב מ, עיקר הדברים שהיו הם:

טיפול 15,000ק"מ שכלל החלפת מסנן שמן מנוע, שמן ונורה. בוצע במוסך רם.

מצבר.

צלחת, רפידות בלם, צלחת.

צינור למגבר בלם כולל שסתום.

טיפול 30,000 שמן מנוע, מסנן מזגן, מסנן שמן מנוע, נוזל בלמים במוסך שגיא מוטורס.

פחחות צבע, שיפוץ מגן קדמי, קליפס לפס קישוט, כנף קדמית שמאלית. בוצע במוסך שגיא מוטורס.

עוד טיפול שמשומה רשום 15,000 כולל צלחת, שמן מנטע, מסנן שמן, טבעת אטימה, רפידות בלם כולל חריטת צלחת. בוצע במוסך רם.

צינור וואקון לבוסטר בוצע במוסך רם.

החלפת פנס חזית שמאל בוצע במוסך רם.

טיפול 60,000 כולל שמן מנוע, מסנן אויר למזגן, מסנן אויר, מצת, מסנן שמן מנוע, טבעת אטימה לאגן שמן.

מצבר.

אימובילייזר.

זהו, אשמח לחחות דעת.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

אוויס ממשיכה להפתיע לרעה וחבל. היה שם סיפור דומה עם I20 ,שחשף בפורום רק השבוע/סוף שבוע שעבר :

http://www.carsforum.co.il/vb/archive/index.php/t-539036.html

לגבי השברולט- נשמעת בסדר,עדיין חובה לקחת לבדיקה עצמאית ,להתמקח על המחיר ולא לשכוח- כאשר באים לרכב עם טרייד אין יש הרבה פחות "בשר" במו"מ לעומת לבוא מהבית עם כסף מזומן.

חבר טוב,הוציא מהם רכב מעולה בהנחה גדולה יחסית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
בוודאי-המגרש זה אוויס.

עכשיו עדכון טרי:

הייתי בשברולט טרייד אין. קיבלתי הצעה על שברולט קרוז 2011 68,000 ק"מ.

בטופס הבדיקה שלהם מצויינים הדברים הבאים.

שיחדה וצרכב בעלי משמעות נמוכה: פגיעות מרכב ושריטות מסביב, נזק לספים-לתיקון, נזק לפגושים.

בהיסטוריית טיפולים של הרכב מ, עיקר הדברים שהיו הם:

טיפול 15,000ק"מ שכלל החלפת מסנן שמן מנוע, שמן ונורה. בוצע במוסך רם.

מצבר.

צלחת, רפידות בלם, צלחת.

צינור למגבר בלם כולל שסתום.

טיפול 30,000 שמן מנוע, מסנן מזגן, מסנן שמן מנוע, נוזל בלמים במוסך שגיא מוטורס.

פחחות צבע, שיפוץ מגן קדמי, קליפס לפס קישוט, כנף קדמית שמאלית. בוצע במוסך שגיא מוטורס.

עוד טיפול שמשומה רשום 15,000 כולל צלחת, שמן מנטע, מסנן שמן, טבעת אטימה, רפידות בלם כולל חריטת צלחת. בוצע במוסך רם.

צינור וואקון לבוסטר בוצע במוסך רם.

החלפת פנס חזית שמאל בוצע במוסך רם.

טיפול 60,000 כולל שמן מנוע, מסנן אויר למזגן, מסנן אויר, מצת, מסנן שמן מנוע, טבעת אטימה לאגן שמן.

מצבר.

אימובילייזר.

זהו, אשמח לחחות דעת.

היי רותם,

אתה מוזמן לשלוח לי את מספר הרכב ובאיזה סינף ראית אותו במסר פרטי ואדאג לבדוק במה מדובר.

תודה

פורסם
היי רותם,

אתה מוזמן לשלוח לי את מספר הרכב ובאיזה סינף ראית אותו במסר פרטי ואדאג לבדוק במה מדובר.

תודה

שלום גיל,

חלילה איני בא לפגע בפרנסה של איש כזה או אחר. הרכב היה במגרש אחר ולא יכל לראות שיש כיפופים בגג.

אני מדבר בעיקר על הגישה שאיך ויתכן שפגיעות או כיפופים בגג לא מופיעות בטופס הבדיקה שלכם.

שילמתי מקדמה והובטח לי שתוחזר בחודש הבא.

אני אשלח לך פרטים נוספים בפרטי

פורסם
שלום גיל,

חלילה איני בא לפגע בפרנסה של איש כזה או אחר. הרכב היה במגרש אחר ולא יכל לראות שיש כיפופים בגג.

אני מדבר בעיקר על הגישה שאיך ויתכן שפגיעות או כיפופים בגג לא מופיעות בטופס הבדיקה שלכם.

שילמתי מקדמה והובטח לי שתוחזר בחודש הבא.

אני אשלח לך פרטים נוספים בפרטי

היי רותם,

כל רכב נבדק ע"י מכון בדיקה חיצוני, ואנו אף מעודדים את לקוחותינו לבדוק את הרכב במכון המקובל עליהם באופן עצמאי כדי להיות בטוחים לגמרי במצבו.

הרכב הספציפי הזה כבר נמכר ללקוח אחר, שלא מצא בו כל פגם. מנהל הסניף שלח לנו תמונות של הרכב, ובהן לא מופיעים הליקויים שציינת.

אבל זה לא באמת משנה – אדם הרוכש רכב צריך להיות שלם ומרוצה עם קנייתו, באופן סובייקטיבי ואישי לחלוטין.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה במציאת רכב, אנחנו נשמח לסייע, אם תהיה מעוניין בכך.

פורסם
היי רותם,

כל רכב נבדק ע"י מכון בדיקה חיצוני, ואנו אף מעודדים את לקוחותינו לבדוק את הרכב במכון המקובל עליהם באופן עצמאי כדי להיות בטוחים לגמרי במצבו.

הרכב הספציפי הזה כבר נמכר ללקוח אחר, שלא מצא בו כל פגם. מנהל הסניף שלח לנו תמונות של הרכב, ובהן לא מופיעים הליקויים שציינת.

אבל זה לא באמת משנה – אדם הרוכש רכב צריך להיות שלם ומרוצה עם קנייתו, באופן סובייקטיבי ואישי לחלוטין.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה במציאת רכב, אנחנו נשמח לסייע, אם תהיה מעוניין בכך.

שלום גיל,

נציג מטעם הסניף הגיע יחד איתי וראה בעיניו את כיפופי הפח בגג ואף אישר זאת. לא הבנתי מדוע אתם מטילים ספק בדבריי.

ניתן להודות בטעות ובזה היינו מסיימים את הפרשה. חבל, בסך הכל התרשמתי לטובה הן מייחס הנציג והן מיחס השרות וכפי שפירטתי, לא בה טענות.

פורסם
שלום גיל,

נציג מטעם הסניף הגיע יחד איתי וראה בעיניו את כיפופי הפח בגג ואף אישר זאת. לא הבנתי מדוע אתם מטילים ספק בדבריי.

ניתן להודות בטעות ובזה היינו מסיימים את הפרשה. חבל, בסך הכל התרשמתי לטובה הן מייחס הנציג והן מיחס השרות וכפי שפירטתי, לא בה טענות.

אנחנו לא מטילים ספק, חלילה, וזה בסדר שלאנשים שונים יש התרשמות שונה לגבי רכב.

ציינו כי הלקוח שרכש את הרכב המדובר לא התרשם בליקוי, אך כאמור – זה מאד סובייקטיבי ואתה צריך לרכוש רק רכב שאתה מרגיש איתו שלם ונוח.

פורסם
אנחנו לא מטילים ספק, חלילה, וזה בסדר שלאנשים שונים יש התרשמות שונה לגבי רכב.

ציינו כי הלקוח שרכש את הרכב המדובר לא התרשם בליקוי, אך כאמור – זה מאד סובייקטיבי ואתה צריך לרכוש רק רכב שאתה מרגיש איתו שלם ונוח.

אוקיי, ממתין לזיכוי כפי שהובטח.

יום טוב.

פורסם

גיל מאוויס היקר,

פעם נוספת ניסית לצאת בצורה פוליטיקאית מ"מחדלים" שמתרחשים באוויס.

לרמות לקוחות זה דבר פסול, קל וחומר כאשר פעם אחר פעם, שחור על גבי לבן- השקרים נחשפים ואתה מנסה בכל דרך לצאת בצורה יפה.

פשוט בושה שככה אוויס מתנהלת!

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

• תוכן חדש...